2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه دعایی بهتر از اینکه نمازتو اول وقت بخونی و بعدش از خدا بخوای که در زمان مناسب ازدواج کنی....دعا گرفتن شاید کمک کنه زودتر ازدواج کنی اما شاید الان زمانش نباشه و ازدواجت با شکست رو به رو بشه...هیچ وقت برلی خواسته هات سمت دعا و دعا نویس نرو

چه دعایی بهتر از اینکه نمازتو اول وقت بخونی و بعدش از خدا بخوای که در زمان مناسب ازدواج کنی....دعا گ ...

سنم بالا رفت زیاد تیکه میشنوم چن هنوز موندم منم راستش دیگه دوس دارم زود عروس بشم مادر بشم من با این سنم عین بچها پرخاشگرم چن به هر میخوام نرسیدم

خدایا .. شکرت

سنم بالا رفت زیاد تیکه میشنوم چن هنوز موندم منم راستش دیگه دوس دارم زود عروس بشم مادر بشم من با این ...

چند سالته؟منم ۲۹ سالمه اما دیگه سپردم به خدا...چون نمیخوام از راه های غلط هم بهش برسم...تا الان صبر کردم باز هم صبر میکنم

چه دعایی بهتر از اینکه نمازتو اول وقت بخونی و بعدش از خدا بخوای که در زمان مناسب ازدواج کنی....دعا گ ...

باور کن فایده نداره از بچگی نماز میخونم جز بدبختی هیچی بدست نیوردم

خدایا .. شکرت

چند سالته؟منم ۲۹ سالمه اما دیگه سپردم به خدا...چون نمیخوام از راه های غلط هم بهش برسم...تا الان صبر ...

۲۲

طلسم شدی؟ بنظرم برو پیش دعانویس واسه خودت میگم دختر تو خونه پدرش دیوونه میشه

خدایا .. شکرت

باور کن فایده نداره از بچگی نماز میخونم جز بدبختی هیچی بدست نیوردم

خیلی چیز های بدی درباره ی دعا و طلسم شنیدم...اصلا دوست ندارم برم سمتش....حالا شوهر چیه که به خاطرش کلی مشکل دیگه وارد زندگیم کنم....خود شوهره قراره یه مشکل باشه..مشکل های دیگه نمیخوام😅

۲۲طلسم شدی؟ بنظرم برو پیش دعانویس واسه خودت میگم دختر تو خونه پدرش دیوونه میشه

وا....۲۲ سالته اینجور میگی؟😐

نه من به خدا ایمان دارم...میدونم که خودش یه آدم مناسب سر راهم قرار میده...

برم سمت دعا و دعا نویس یعنی به خدا اعتماد ندارم..بلکه به اونا اعتماد دارم...اصلا این کارو نمیکنم اصلا...

خیلی چیز های بدی درباره ی دعا و طلسم شنیدم...اصلا دوست ندارم برم سمتش....حالا شوهر چیه که به خاطرش ک ...

وضع مالیت خوبه؟ از تنهایی افسرده نمیشی ؟ بالاخره تنها میشی و نیاز پیدا میکنی به عشق

خدایا .. شکرت