2777
2789
عنوان

تامپون خوبه آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 1152 بازدید | 113 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برام مهم نیست من حالا خودم رو شکنجه و کلی خارش و سوزش و بثورات پوستی رو تحمل کنم چون بکارت قراره از ...

عزیزم نکن این کارو

تامپون که سراسر عفونته باز کاپ بهتره ولی دل داری کاپ رو با درد ببری تو؟ امکان نداره بتونی

من ۱۳ سال بکارت ندارم ۲ سال کاپ میزارم هنوز عادت نکردم و درد داره گاهی

تازه مستعد شدید عفونته

نکن لطفا

فقط اونایی که گیر دادن به بکارت.اقا با زبون خودش میگه برام مهم نیست فقط درمورد سوالش جواب بدید تامپو ...

وای دقیقاً

آدم اینجا مغزش میترکه

خوبه توضیح دادما

این کاربری دومم هست/ اسم طب سنتی و طب اسلامی رو تو تاپیک های من نیارین لطفاً 🙏🏻

ببین عزیزم خودشم میدونه مجرده نباید استفاده کنه وقتی میگع مهم نیست برام😶اصل سوالو ول کرذیذ چسبیدید ...

توضیح دادم شماهم برو بخون

من قبل اینکه کاپ وارد بازار بشه از تامپون واسه استخر استفاده میکردم، شدید مستعد عفونت

کاپ هم ک نگم

وای به خدا خودم میدونم توضیح دادم که فقط خواستم بدونم تامپون برای این مشکل خوبه یا نه همه فاز نصیحت ...

اسی بنظر من تاپیکتو قفل کن اینجا یه مشت مریم مقدس جمع شدن فقط🤦🏻🤦🏻اینجا درست بشو نیست نمیدونم رابطه داشتن من چه ربطی ب سوال شما داشت که یه کاربر بی فرهنگ اومده بمن میگه حتما رابطه داشتی😶اینجا درست بشو نیست .💩💩تو نینی سایت

این کاربر کلاهبرداره شمارع خودشو بجای دعانویس میده@elahejafari

وای به خدا خودم میدونم توضیح دادم که فقط خواستم بدونم تامپون برای این مشکل خوبه یا نه همه فاز نصیحت ...

تا حالا استفاده کردی؟

من برای حمام استفاده میکنم

گاهی بعدش یادم میره برم دستشویی پر میشه خودم دل درد میشم

خون تو خودش نگه میداره

از همه بهتر نواره

شنیدم کاپ خوبه ولی خودم تاحالا استفاده نکردم نمیتونم دربارش نظر بدم🌸

اشتباه شد ببخشید شما رو نمی گفتم اون خانم رو میگم که کاپ می خواد

عزیزم رابطع داشتن اون هم به کسی مربوط نمیشه خواهشن یکم فرهنگتونو ببرید بالا

برای همه پسرا مهمه

آقا به جهنم

من درد بکشم واسه پسرا ؟

دارم میگم دیگه نمیتونم تحمل کنم

فقط خواستم بدونم تامپون خوبه یا نه

چسبیدین به بکارت

مای لیدی خ خوبهمدل مکسی مخصوص پوست حساستامپون داخل میره برای ازدواج کرده ها شدنیهدوم اون خون بخودش ج ...

مای لیدی بدتر از همه حساسیت میده بهم

هر بار گذاشتم کل پام قرمز شده

آقا به جهنم من درد بکشم واسه پسرا ؟دارم میگم دیگه نمیتونم تحمل کنم فقط خواستم بدونم تامپون خوبه یا ن ...

نه برای خودتم درد داره یه بکارت تا پاره بشه تو رابطه پدر آدم در میاد چه برسه با اون پاره اش کنی

تا حالا استفاده کردی؟من برای حمام استفاده میکنم گاهی بعدش یادم میره برم دستشویی پر میشه خودم دل درد ...

همین امروز از یه مامای خیلی معروف یه پست دیدم میگفت فقط پارچه های چیت رو ب عنوان نوار بهداشتی لستفاده کنید اینایی ک ما استفاده میکنیم سرتاسر باعث عفونت میشن