2777
2789
عنوان

تامپون خوبه آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 1162 بازدید | 113 پست
وقتی عاشق پسر بشی طرف ببینه هر چی قسم بخوری قبول نمیکنه

مهم اینه خودم درد نکشم

گور بابای پسر

پسر الان موقع درد کشیدن من رو نجات میده؟

این کاربری دومم هست/ اسم طب سنتی و طب اسلامی رو تو تاپیک های من نیارین لطفاً 🙏🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مقدس چیه عزیزم برای پسرا بکارت مهمه

برای پسزا مهم باشه وقتی برای خودش مهم نیست بدن خودشه .باکره بودن پسرا هم برا ما مهمه مگه پسرا باکرن؟؟

این کاربر کلاهبرداره شمارع خودشو بجای دعانویس میده@elahejafari

وای به خدا خودم میدونم توضیح دادم که فقط خواستم بدونم تامپون برای این مشکل خوبه یا نه همه فاز نصیحت ...

بله من یکبار استفاده کردم خیلی خوب بود ولی برای من پس داد شاید چون سروقت عوضش نکردم نمیدونم

ببینید وقتی بدن شما انقدر حساسه

تامپون هم باعث اذیت میشه

کاپ قاعدگی هم کلا مایه دردسر

باید شسته بشه چندشه

شما در مورد حساسیت بدن خودتون نباید نظر بخواین

هر بدنی متفاوت هست

کلا هم به محصولات سلولزی حساسیت دارین

تامپون هم سلولزی هست

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

کاپ قاعدگی خیلی بهتر از تامپونه عزیزمولی خب بازم به هایمن آسیب میزنهگلم اگه هایمنت سالمه سرخود کاری ...

من فقط میخوام از این مشکلم راحت شم

ن گیر میکنه چون دختری خیطه

وای مال من یبار تامپون گیر کرد نخشو کشیدم کنده شد داشتم سکته میکردم گفتم بدبخت شدم بخاطر ی تامپون کوفتی باید برم اتاق عمل 😂نباید با خشونت ومحکم نخشو بکشی آروم و کم کم پاره نمیشه

عزیزم نکن این کاروتامپون که سراسر عفونته باز کاپ بهتره ولی دل داری کاپ رو با درد ببری تو؟ امکان ندار ...

دردی که من دارم میکشم هزار برابر بدتره

حالا درسته برات مهم نی ولی فک کنم اول باید رابطه داشته باشی بعد از کاپ و تامپون استفاده کنی خب وقتی اون فضا مسدوده چجور با یه تامپون بازش کنی 🤔😬

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️