2777
2789
عنوان

هرکی می تونه لطفا بیاد کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 92 پست
. حس خوبی ندارم...هم اینک مجازیه..هم اینکه عکس نمیده...هم اینکه فرهنگاتون به هم نمیخوره

قبلا عکس داده اونم یک بار قبلش هم در برابر عکس دادن مقاومت می کرد ولی شمارش هم بهم داده

خودش می گفت نمی دونم چی شد دلت بردم دلم بردی چی داری چکار می کنی مهربونی و از این حرف ها دوستش می گفت کسی باهاش اوکی نمی شه به خاطر اخلاقش یکی دیگه از بچه های گروه گفت بهش پیشنهاد داده قبول نکرده به خاطر همین که هی میره بعد از چند وقت میاد

نمی دونم دلم نمی خواد فقط ناراحت بشه نمی دونم چکار کنم چی بگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکارس پسره چن سالشه

25 سال

کار گر هر کاری بهش بخوره انجام میده الان که فصل پرتقال هست تا قبل از اینکه این جوری بشه میرفت باغ پرتقال میوه چینی دوستش هم چوپان هست کلی گوسفند داره مال خودش ده تا هم سگ داره مال خودش

می گه پولدار هستم از موجودی حسابش عکس فرستاد البته مال باباش گفت اینا همه مال بابام هست خیلی پولدار هست داده همش به من ولی من دلم نمی خواد دست بزنم به پول های بابام قبلا هم عاشق یک دختره بوده که دختره رو بزور میدن یکی دیگه دختره هم خودش آتیش می زنه اینم همیشه فکر می کنه به خاطر این هست همیشه خودش سر زنش می کنه

نه شب با دوست هاش تو ماشین بودن کامیون می پیچه جلوشون تصادف می کنن

تاحالا دیدیش اگه نه ولش کن از کجا معلوم باهات ازدواج کنه از کجا کسی دیگه ای توزندگیش نباشه به نظرم عقلانی فکر کن احساسات وبزار کنار

تاحالا دیدیش اگه نه ولش کن از کجا معلوم باهات ازدواج کنه از کجا کسی دیگه ای توزندگیش نباشه به نظرم ...

نه فقط عکسش دیدم

قبلا یکی بوده که همو دوست داشتن دختره رو بزور به خاطر پول میدن یکی دیگه اونم دختره خودش آتیش می زنه اینم همیشه فکر می کنه تقصیر این هست بعدم ما از اول قصدمون ازدواج بود نمی دونم فقط نمی خوام ناراحت بشه

خودم می دونم اصلا نمی دونم خانوادم به راه دور میدن یا نه فقط می خوام ناراحت نشه خاستگارمم خوبه خواهر ...

.میتونی بهش بگی بابابام صحبت کردم به هیچ وجه راضی به راه دور نمیشه و نمیخای بیشتر ازین وابستگی بوجود بیادو تمومش کنی

البته از اولم نباید همچین رابطه ایو ادامه میدادی

.میتونی بهش بگی بابابام صحبت کردم به هیچ وجه راضی به راه دور نمیشه و نمیخای بیشتر ازین وابستگی بوجود ...

نمی دونم یک دفعه چی شد اگه بگم خودمم پیشنهاد دادم شاید بخندی و مسخرم کنی ولی به شدت پسر مهربونی هست به شدت و این مهربون بودنش من و جذب خودش کرد