ببینید شوهر من خداییش برا خوراک و پوشاک خوب خرج میکنه البته اینم بگم درآمدش بیست تومنه بخدا، خداروشکر خونه داریم از خودمون حالا ایشالا که همه خونه دار شن🙏🏻اما یه وقتایی یه کارایی میکنه حرصمو در میاره😣الان کی تا حالا موکت خونمون پاره شده خیلی زشته یکی بیاد ببینه هرچی باهاش حرف میزنم میگه پول ندارم بخرم هیچ نمیخرم😐اینقدر دعوامون میشه سر این چیزا، یا مثلاً چهار ساله قالی هامو نشستم هرچی گفتم میخوام بدم قالیشویی میگه ول کن تو رو خدا😔😔😔اون روز مادر شوهرمم بهش غر زد گفت خب راست میگه یعنی چی، اصلا محل نمیزاره، اونوقت داداش من که مستأجره همیشه خودش و خانومش وسایل خونشون رو تغییر میدن اینقدر چیز میخرن، حالا ایشالا مبارکشون باشه بعد من تازه به شوهرم میگم من که چیز زیادی ازت نمیخوام😔😔😔برادرم بهش گفت چرا وام نمیگیری؟ گفت من بمیرم هم زیر وام و قرض نمیرم😣حالا انگار من چی بهش گفتم بخر🥺🥺🥺بخدا خسته شدم دیگه😭😭😭
خونه و ماشین داریم خداروشکر اما خب یه موکت چیه؟ واقعا چیه؟ میگه نمیتونم بخرم
گلم شوهر منم برا موکت نداره. موکتای ما هم داغونه.دلم میخواد از این موکتای ظریف مصور میگن چیه؟ شبیه فرش هستن. دوس دارم بخرم ولی میدونم نداره دیگه. اونا هم گرونه. منتظرم قسطام کم بشه خودم بخرم برا خونه
یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم