2777
2789

ببینید شوهر من خداییش برا خوراک و پوشاک خوب خرج میکنه البته اینم بگم درآمدش بیست تومنه بخدا، خداروشکر خونه داریم از خودمون حالا ایشالا که همه خونه دار شن🙏🏻اما یه وقتایی یه کارایی میکنه حرصمو در میاره😣الان کی تا حالا موکت خونمون پاره شده خیلی زشته یکی بیاد ببینه هرچی باهاش حرف میزنم میگه پول ندارم بخرم هیچ نمیخرم😐اینقدر دعوامون میشه سر این چیزا، یا مثلاً چهار ساله قالی هامو نشستم هرچی گفتم میخوام بدم قالیشویی میگه ول کن تو رو خدا😔😔😔اون روز مادر شوهرمم بهش غر زد گفت خب راست میگه یعنی چی، اصلا محل نمیزاره، اونوقت داداش من که مستأجره همیشه خودش و خانومش وسایل خونشون رو تغییر میدن اینقدر چیز میخرن، حالا ایشالا مبارکشون باشه بعد من تازه به شوهرم میگم من که چیز زیادی ازت نمیخوام😔😔😔برادرم بهش گفت چرا وام نمیگیری؟ گفت من بمیرم هم زیر وام و قرض نمیرم😣حالا انگار من چی بهش گفتم بخر🥺🥺🥺بخدا خسته شدم دیگه😭😭😭

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق داری بخدا بخدابازم با بیست تومن خوب میگذرونید

یکم شبیه بابای منه سه سال بود فرش نمیشستن همه ی اثاث رو مامانم قسطی قایمکی میخره از قدیم

ولی شوهرمن واقعا دست و دلباز هست قدرشو همیشه میدونم

خدا خیرش بده با بیست تومن خوراک و پوشاک را اداره می کنه ، واقعاً دیگه نمی رسد به چیزای دیگه. همین قدر هم دستش درد نکنه حالا فکر کردی اگر وام بگیرد و این کار ها رو بکنه بعد باید از همین خوراک و پوشاک بزنه و بده به قسط

چرا خودت فکر به کاری چی ی نیستی ، کار در منزل و ....

اره شوهر من همه این هزینه هارو کامل میده.

اما خب مثلاً خودم و بچه ها لباس خیییلی کم میخریم.

کاپشن پسر بزرگه نو مونده بود دادم به کوچیکه. دو باره خرج الکی نکردم.

منم خیلی خیلی مراعات میکنم برا لباس

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

موکتو بردار پرت کن بیرون زنگ بزن قالیشویی بیا قالیارو ببره مگه فقط مرد تنها باید تو یه زندگی مشترک ت ...

اگه اینجوری کنم میترسم خیلی عصبی شه

خدا خیرش بده با بیست تومن خوراک و پوشاک را اداره می کنه ، واقعاً دیگه نمی رسد به چیزای دیگه. همین قد ...

عزیزم اگه میزاشتی برم سرکار یعنی غم داشتم☹️

خدا خیرش بده با بیست تومن خوراک و پوشاک را اداره می کنه ، واقعاً دیگه نمی رسد به چیزای دیگه. همین قد ...

هیچ نمیزاره برم سرکار سر اینم دعوا داریم