ببینید شوهر من خداییش برا خوراک و پوشاک خوب خرج میکنه البته اینم بگم درآمدش بیست تومنه بخدا، خداروشکر خونه داریم از خودمون حالا ایشالا که همه خونه دار شن🙏🏻اما یه وقتایی یه کارایی میکنه حرصمو در میاره😣الان کی تا حالا موکت خونمون پاره شده خیلی زشته یکی بیاد ببینه هرچی باهاش حرف میزنم میگه پول ندارم بخرم هیچ نمیخرم😐اینقدر دعوامون میشه سر این چیزا، یا مثلاً چهار ساله قالی هامو نشستم هرچی گفتم میخوام بدم قالیشویی میگه ول کن تو رو خدا😔😔😔اون روز مادر شوهرمم بهش غر زد گفت خب راست میگه یعنی چی، اصلا محل نمیزاره، اونوقت داداش من که مستأجره همیشه خودش و خانومش وسایل خونشون رو تغییر میدن اینقدر چیز میخرن، حالا ایشالا مبارکشون باشه بعد من تازه به شوهرم میگم من که چیز زیادی ازت نمیخوام😔😔😔برادرم بهش گفت چرا وام نمیگیری؟ گفت من بمیرم هم زیر وام و قرض نمیرم😣حالا انگار من چی بهش گفتم بخر🥺🥺🥺بخدا خسته شدم دیگه😭😭😭
خدا خیرش بده با بیست تومن خوراک و پوشاک را اداره می کنه ، واقعاً دیگه نمی رسد به چیزای دیگه. همین قدر هم دستش درد نکنه حالا فکر کردی اگر وام بگیرد و این کار ها رو بکنه بعد باید از همین خوراک و پوشاک بزنه و بده به قسط
چرا خودت فکر به کاری چی ی نیستی ، کار در منزل و ....