daldal مدیر عضویت: 1404/06/30 تعداد پست: 2800 عنوان دوستای گلم | مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 177 پست اگه من اونی فکر میکردین نباشم چکار میکنید🤣🤣🤣@آرزو1388 @الینا2536874 @مبی_واا @فدریکو_امباپه اگه دختر نبودم میزدینم؟🤪 من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢 دوست داشتم جای تو میمردم هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟ دیروز | 19:08 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lilian_ro عضویت: 1404/05/31 تعداد پست: 2927 ای وای نه تو غربی من شرق😁 آنلاین میام 🤣 تماس تصویری میگیرممم خورشیدم شده عسلی دور نگات.
daldal مدیر استارتر عضویت: 1404/06/30 تعداد پست: 2800 قربونت برم مهربونمممم بیصبرانه منتظر اون روزم خدا نکنه عزیزم انشاالله قربون همونی بری که میدونی🤭 من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢 دوست داشتم جای تو میمردم هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟
daldal مدیر استارتر عضویت: 1404/06/30 تعداد پست: 2800 تماس تصویری میگیرممم 🥹وای من غشششش من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢 دوست داشتم جای تو میمردم هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟
lilian_ro عضویت: 1404/05/31 تعداد پست: 2927 خدا نکنه عزیزم انشاالله قربون همونی بری که میدونی🤭 واییییی این چی بود گفتی...... پاچیدم خدا لعنتت نکنههههه اون قربونم بره بیخود خورشیدم شده عسلی دور نگات.
daldal مدیر استارتر عضویت: 1404/06/30 تعداد پست: 2800 واییییی این چی بود گفتی...... پاچیدم خدا لعنتت نکنههههه اون قربونم بره بیخود 🤣🤣🤣 انشاالله من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢 دوست داشتم جای تو میمردم هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟
daldal مدیر استارتر عضویت: 1404/06/30 تعداد پست: 2800 واییییی این چی بود گفتی...... پاچیدم خدا لعنتت نکنههههه اون قربونم بره بیخود آها راستی من هنوز اسمشو نمیدونمذوج قشنگمونی من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢 دوست داشتم جای تو میمردم هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟
lilian_ro عضویت: 1404/05/31 تعداد پست: 2927 آها راستی من هنوز اسمشو نمیدونمذوج قشنگمونی اسم منو یا اونو خورشیدم شده عسلی دور نگات.
daldal مدیر استارتر عضویت: 1404/06/30 تعداد پست: 2800 اسم منو یا اونو هردو😁 من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢 دوست داشتم جای تو میمردم هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟
lilian_ro عضویت: 1404/05/31 تعداد پست: 2927 هردو😁 اسم اونو تا حالا هیچ جا نگفتم دارم برا اولین بار به تو میگم اسمش پوریا منم ایلینم اسم تورم نمیدونمممم خورشیدم شده عسلی دور نگات.
daldal مدیر استارتر عضویت: 1404/06/30 تعداد پست: 2800 اسم اونو تا حالا هیچ جا نگفتم دارم برا اولین بار به تو میگم اسمش پوریا منم ایلینم اسم تورم نمیدونممم ... 🥰وای من غشششش خودااااااچقدر مهربونیییمیخوام ببوسمت بعدشم بخورمت😋البته اگه اون اجازه بده😉من فاطمه ام خوشبختم من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢 دوست داشتم جای تو میمردم هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟
lilian_ro عضویت: 1404/05/31 تعداد پست: 2927 🥰وای من غشششش خودااااااچقدر مهربونیییمیخوام ببوسمت بعدشم بخورمت😋البته اگه اون اجازه بده😉من فاطمه ... اوخوداااا بجمممم خودتو لوس نکن دست من بهت نمیرسه دلبری میکنی اجازه من دست شماست ساکم و بستم منتظرم بیای بهبه چه اسیم خوشگلیییی خورشیدم شده عسلی دور نگات.
daldal مدیر استارتر عضویت: 1404/06/30 تعداد پست: 2800 اوخوداااا بجمممم خودتو لوس نکن دست من بهت نمیرسه دلبری میکنی اجازه من دست شماست ساکم و بستم منتظرم ... عههههه دلبر محل که تویی خانومم🤭چشممممم الان میپرمخودت خوشگلی 😉 من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢 دوست داشتم جای تو میمردم هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟
lilian_ro عضویت: 1404/05/31 تعداد پست: 2927 عههههه دلبر محل که تویی خانومم🤭چشممممم الان میپرمخودت خوشگلی 😉 بوس بهت تابیک اخرم ص اخر عکسمونو گذاشتم بدو ببین تا باک نکردم خورشیدم شده عسلی دور نگات.