daldal مدیر عضویت: 1404/06/30 تعداد پست: 2765 عنوان دوستای گلم | مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 177 پست اگه من اونی فکر میکردین نباشم چکار میکنید🤣🤣🤣@آرزو1388 @الینا2536874 @مبی_واا @فدریکو_امباپه اگه دختر نبودم میزدینم؟🤪 من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢 دوست داشتم جای تو میمردم هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟ دیروز | 19:08 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lilian_ro عضویت: 1404/05/31 تعداد پست: 2908 بخدا دخترم اها خداروشکر احساس میکنم پروف عوض کردم هیشکی نمیشناستمممم خورشیدم شده عسلی دور نگات.
daldal مدیر استارتر عضویت: 1404/06/30 تعداد پست: 2765 مرسی ممنون من اخر نفهمیدم دختری یا پسر 😁فضولم دیگه با همون دوست پسرت نامزد کردی؟ من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢 دوست داشتم جای تو میمردم هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟
daldal مدیر استارتر عضویت: 1404/06/30 تعداد پست: 2765 اها خداروشکر احساس میکنم پروف عوض کردم هیشکی نمیشناستمممم آره منم اول نشناختم ولی اسمت دیدم شناختم 😉 من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢 دوست داشتم جای تو میمردم هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟
lilian_ro عضویت: 1404/05/31 تعداد پست: 2908 😁فضولم دیگه با همون دوست پسرت نامزد کردی؟ با اجازه بزرگتراا بللللله ولی نشون کردیم نامزدی ننمیشه گفت تو بهمن ماه عقد میکنیم اگه مامانبزرگش نمیره خورشیدم شده عسلی دور نگات.
lilian_ro عضویت: 1404/05/31 تعداد پست: 2908 آره منم اول نشناختم ولی اسمت دیدم شناختم 😉 بچه باهوش منی دیگه حس میکنم حالت خوب نیس خورشیدم شده عسلی دور نگات.
daldal مدیر استارتر عضویت: 1404/06/30 تعداد پست: 2765 با اجازه بزرگتراا بللللله ولی نشون کردیم نامزدی ننمیشه گفت تو بهمن ماه عقد میکنیم اگه مامانبزرگش نمی ... واااااااایییییییچقدررررر خوشحال شدم (ذوق مرگ)خیلی برات خوشحالم😍 من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢 دوست داشتم جای تو میمردم هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟
daldal مدیر استارتر عضویت: 1404/06/30 تعداد پست: 2765 با اجازه بزرگتراا بللللله ولی نشون کردیم نامزدی ننمیشه گفت تو بهمن ماه عقد میکنیم اگه مامانبزرگش نمی ... منم میخوام بیام😋😋😋😋 من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢 دوست داشتم جای تو میمردم هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟
daldal مدیر استارتر عضویت: 1404/06/30 تعداد پست: 2765 بچه باهوش منی دیگه حس میکنم حالت خوب نیس آره یکم دیشب خورد تو حالم اصلا من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢 دوست داشتم جای تو میمردم هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟
lilian_ro عضویت: 1404/05/31 تعداد پست: 2908 واااااااایییییییچقدررررر خوشحال شدم (ذوق مرگ)خیلی برات خوشحالم😍 فداتشم عسلمممممم ایشالا تو تاپیک عروسیت جبران کنه خورشیدم شده عسلی دور نگات.
lilian_ro عضویت: 1404/05/31 تعداد پست: 2908 منم میخوام بیام😋😋😋😋 اگه تو یه شهر باشیم رو چشم جا داری خورشیدم شده عسلی دور نگات.
lilian_ro عضویت: 1404/05/31 تعداد پست: 2908 آره یکم دیشب خورد تو حالم اصلا اگه دوست داشته باشی میتونی درموردش با من حرف بزنی خورشیدم شده عسلی دور نگات.
daldal مدیر استارتر عضویت: 1404/06/30 تعداد پست: 2765 فداتشم عسلمممممم ایشالا تو تاپیک عروسیت جبران کنه آقا روزمو ساختی 💃🏻دستتتتتت درد نکنه🫠شاید قرنی دگر مطمئن باش اگه با کسی آشنا بشم اول به تو خبر میدم😉 من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢 دوست داشتم جای تو میمردم هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟
daldal مدیر استارتر عضویت: 1404/06/30 تعداد پست: 2765 اگه تو یه شهر باشیم رو چشم جا داری ای وای نه تو غربی من شرق😁 آنلاین میام 🤣 من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢 دوست داشتم جای تو میمردم هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟
lilian_ro عضویت: 1404/05/31 تعداد پست: 2908 آقا روزمو ساختی 💃🏻دستتتتتت درد نکنه🫠شاید قرنی دگر مطمئن باش اگه با کسی آشنا بشم اول به تو خبر مید ... قربونت برم مهربونمممم بیصبرانه منتظر اون روزم خورشیدم شده عسلی دور نگات.
daldal مدیر استارتر عضویت: 1404/06/30 تعداد پست: 2765 اگه دوست داشته باشی میتونی درموردش با من حرف بزنی قربونت بشممممم من عشقی به خدامرسی که هستی من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢 دوست داشتم جای تو میمردم هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟