2777
2789
عنوان

شما چقد به خودتون می‌رسین

| مشاهده متن کامل بحث + 2600 بازدید | 138 پست
میشه بگی روغن چی میزنی به موهات منم برم بگیرم

زیتون

کرچک

نارگیل

بادام

رزماری

زیتون و کرچک چون سنگینه زیادیش ریزش میاره دو ساعت قبل حموم بیشتر ساقه مو

نارگیل سبکه بغد حموم دو قطره

بادام به ریشه مو گاهی

رزماری فقط ریشه چون ساقه رو خشک میکنه

کتیرا برای حالت دهی ( موهام فره جای ژل مو)

مامان دوتا گل پسر

خيلي كم. يعني خيلي. فقط صابون ميزنم به صورتم كه هميشه روشن باشه و گرمي كم ميخورم تا جوش نزنم. تمام. ...

صابون چی میزنی؟

کاش به جای گشت ارشاد گشت شادی داشتیم، هرکی شاد نبود میبردن ازش میپرسیدن؛ مشکلت چیه شاد نیستی؟ بگو ما برات حلش کنیم. ....... خیلی عجیب است در کشور مسلمان دنبال روزه خوار میگردن تا مجازاتش کنن، اما در طول سال سراغی از گرسنگان نمیگیرن تا آنها را لقه نانی دهند..  .  .  .  ............. نه مستی نشان کفر است، نه جانماز نشان دینداری. نه پاکان را باکی از مستی، نه مستان را امکان دورویی. نه مویی نمایان نشان از هرزگی، نه چهار قد نشانه پاکی. هرکس هرآنست که ببوید نه آنکه ظاهرش گوید. نه مدافع بدی باش نه در فکر تدفین حقیقت. قضاوت کار ما نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کرم دور چشم ابرسان ماسک مو همین نمیخوام معتادش بشم بیافتی تو این کارا دیگه سخته برات

معتاد چطوری معتاد میشین برا پوست ک عادت نکنه یا احساسی

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم 

ن هیچی حتی خودم حال ندارم روتین پوستی استفاده کنم مثلا لایه بردارو ابرسان اینا ولی از شانسم باردارشد ...

استفاده نکن به بچه آسیب میزنه

فک کنم بخاطر ویتامین های دوران بارداریه خیلی خوشگل میشی😉

این سفیدآب چیه😁همه توصیه میکنن عوارض نداره چ کاربردی داره

همون روشور قدیمیه خودمونه☺️☺️فکر نکنم عوارضی داشته باشه برا من که نداشته لایه برداری میکنه

اگه راضی هستی برای شادی روح مادرم صلواتی بفرست
چه جالب من دو سال قبل سیمپل گرفتم البته مدل لایت چون ریچ برای پوست چربه بیشتر و اصلا راضی نبودم. یعن ...

من لایت برام خوب نبود

ولی ریچ اکیه

هر پوستی فرق داره دیگ ترکیباتشم فرق نداره راستیت😅مهم اینه پوست چرب باشه چروک نیفته

من مامان بزرگم ۷۸ سالشه ماشالله پوستش با اینکه افتاده ولی چروک نداره اصلا ، از جوونی ی عالم کرم نیوا میزده چون چرب نگهش میداشته

مامان دوتا گل پسر

استفاده نکن به بچه آسیب میزنه فک کنم بخاطر ویتامین های دوران بارداریه خیلی خوشگل میشی😉

ن هیچی استفاده نمیکنم ن بخاطر ویتامین فکر نمیکنم باشه چون قبل بارداریمم میخوردم

سر پسر اولمم پوستم خیلی خوب شده بود فک کنم بخاطر خود بچه

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
بعلی وقتا پول نمیخواد یه لاک ساده موخوره گیری ورزش و ازین جور کارا

۳ ماهه زایمان گرفتمرژیم گرفتم قرص گلوریا گرفتم دونه ای ۳۵ 😐 دراولین فرصت باید وزن کم کنم چن روز پیش موهامو چتری کردم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

زیاد

فالگیر سایت🤭🤍با سابقه زیاد سوالی بود درخواست بدید❤️یا اگه بلدید فااال بگیرید تبادل هم میکنم✨️همراه با ویس در تلگرام سروش ایتا🌱 دوتا تک نیت رایگان،فال بگیرید تک نیت رایگان میگیرید اسرار نکنید که رایگان باشه❤️