2777
2789
عنوان

شما چقد به خودتون می‌رسین

| مشاهده متن کامل بحث + 2519 بازدید | 138 پست

من فقط باشگاه میرم ورژیم میگیرم

هیچ کاری واسه پوست و موم نمیکنم ابدا چون مواداشون همه شیمیایی بعداز یه مدتی گند میزنه

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من فقط باشگاه میرم ورژیم میگیرمهیچ کاری واسه پوست و موم نمیکنم ابدا چون مواداشون همه شیمیایی بعداز ی ...

مواد شیمیایی همون مواد طبیعی هستن که مقدار و دوزشون مناسب شده ph تنظیم شده مناسب پوست صورت شده

خودم بالای ۱۰ ساله مرتباً چیزای پوستی ومویی استفاده میکنم

She is working on a bio…

کرم دور چشم ابرسان ماسک مو همین نمیخوام معتادش بشم بیافتی تو این کارا دیگه سخته برات

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم

اصلا دلم خوش نیس ک ب خودم برسم

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته

خیلی دوست دارم ولی خیلی تنبلی میکنم

روتین پوستی و ماسک خونگی دارم ولی هرروز انجام نمیدم

ورزش میرم برای فرم بدنم

تا چند ماه پیش لیزر میرفتم الان قصد دارم بقیشونو تجربه کنم مثل بن مژه و شیدینگ و فیلر

ارزو های بزرگ ، 

من رفتم کلی شامپو آرگان و روغن آرگان و این چیزا گرون گرون خریدم و واقعا به این نتیجه رسیدم این چیزا همش مافیاست

هیچی به جز زینک پلاس تاثیری واسه مو و ناخن نداره

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

ماسک صورت طبیعی هم اگر بلدید بگید

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿