2777
2789
عنوان

شما چقد به خودتون می‌رسین

| مشاهده متن کامل بحث + 2326 بازدید | 138 پست

خسته شدم از اینکه هی چهار تا بزرک و دوزک اسمش شده به خود رسیدن

به خود رسیدن یعنی کارگر بگیرم برای خونه بتونم گاهی استراحت کنم

به خود رسیدن یعنی ورزش کنم

به خود رسیدن یعنی با دوستام برم بیرون.

چهار تا کرم و رژلب و ناخن گذاشتن شد به خود رسیدن آخه؟

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685

مواد شیمیایی همون مواد طبیعی هستن که مقدار و دوزشون مناسب شده ph تنظیم شده مناسب پوست صورت شده خودم ...

به پوسته من نمیسازه

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی اسکراپ اسکالپ سر میرم هر چند ماه یکبار آرایشگاه میرم برای مو خوره گیری لمینت دست و پا باشگاه که ثابت هر ماه فیشیال صورت چون پوستم خشک چند ماه یکبار میرم من اهل آرایش نیستم آرایش کردنم بلد نیستم ولی روتین پوستی دارم و همه مارک خوب شوینده سروآی و آبرسان 100 ساعت کلینیک و...

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

همین؟معمولا شاغلا میرن با پولشون همه چی میخرن

همین ۴ماهه میخوام کیف بخرم نه پولم میمونه نه وقت میکنم صبح تا شب کارم از کارم میام خونه داری واینا

قبلا مجرد بودم چرا ها پاکسازی ماسک صورت ماساژ طب سوزنی بوتاکس واهل ارایش الان دیگه حالشو ندارم خسته ام

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
خب پوست ک شامل خیلی چیزا میشه . یه جوانسازی بزنی ۳۰ میلیون میشهیا ممکنه شامل ضدآفتاب و ابرسان و اینا ...

من کارای کلینیکی نمیکنم

نیاز ندارم

ولی خب همون ۳۰ میلیون رو میدم چیزای پوستی

واقعا میدما

She is working on a bio…

من کارای کلینیکی نمیکنم نیاز ندارم ولی خب همون ۳۰ میلیون رو میدم چیزای پوستی واقعا میدما

اره منم روتینم رو دارم اما نه در حد سی تومن . ولی اگه خیلی پولدار بودم حتما فیلر و جوانساز میزدم🥴😂