ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
اره از اسکالپ سر واقعا نتیجه گرفتم خارش و ریزش موهام واقعا کم شد روتین که اره پوست خوبی داره اکثرا اصلا کرم پودر استفاده نمیکنم برای روز مره مگه مجلسی جای دعوت بشم استفاده کنم
حوصلم نیس دو روزه والا یه سوتینو یه شلوارک تنمه عوضشم نکردم انقد بی حوصلم که حتی یه تیشرت درنمیارم بپوشم 😑😑😑😂
یه زمانی عشق رواز ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشوجلوم بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم توهم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین
اخه روتین خوب داشته باشی دیگه نیازی نداری من واقعا دیگه پوستم به هیچی نیاز نداره ۳۰ میلیون هم یه جا ...
چرا من خطوط ریز زیر چشم دارم بعد موقع آرایش چون کانسیلر و کرم اینا میزنم جای این خطها مییفته خصوصا موقع خنده . رفتم دکتر گفت چون در حالت خنده چین میفته فیلر نیاز نداری یکم همگودی و تیرگی دارم ارثی خب اینا ک با روتین خوب نمیشن