2777
2789
عنوان

شما چقد به خودتون می‌رسین

| مشاهده متن کامل بحث + 2565 بازدید | 138 پست
اره منم روتینم رو دارم اما نه در حد سی تومن . ولی اگه خیلی پولدار بودم حتما فیلر و جوانساز میزدم🥴😂

اخه روتین خوب داشته باشی دیگه نیازی نداری

من واقعا دیگه پوستم به هیچی نیاز نداره

۳۰ میلیون هم یه جا نمیدم

خورد خورد

She is working on a bio…

ترکیبات مناسب خودت رو پیدا کن

اون دیگه باید بروم دکتر که پولشو ندارم

همین باشگاهم بیچاره مامانم پول میده روم نمیشه دیگه ازش پول بگیرم

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نتیجه گرفتی؟

اره از اسکالپ سر واقعا نتیجه گرفتم خارش و ریزش موهام واقعا کم شد روتین که اره پوست خوبی داره اکثرا اصلا کرم پودر استفاده نمیکنم برای روز مره مگه مجلسی جای دعوت بشم استفاده کنم

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

حوصلم نیس دو روزه والا یه سوتینو یه شلوارک تنمه عوضشم نکردم انقد بی حوصلم که حتی یه تیشرت درنمیارم بپوشم 😑😑😑😂

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

من همه وسایل ناخن دارم و بلدم بزارم برای خودم

اگه طرح خوشگل دارید برام بفرستید،ناخن کوتاه و مرتب دوست دارم،اما همش میرم سراغ رنگ قرمز😑

خدایا میدونم هرچه زودتر معجزه میکنی برام💙هیچ نیرویی وجود نداره جز نیروی خدا💚
اره از اسکالپ سر واقعا نتیجه گرفتم خارش و ریزش موهام واقعا کم شد روتین که اره پوست خوبی داره اکثرا ا ...

برای سیاهی زیر چشم چیکار کنم؟کرم گربتم برای اما بی نتیجه بود

خدایا میدونم هرچه زودتر معجزه میکنی برام💙هیچ نیرویی وجود نداره جز نیروی خدا💚
خب پوست ک شامل خیلی چیزا میشه . یه جوانسازی بزنی ۳۰ میلیون میشهیا ممکنه شامل ضدآفتاب و ابرسان و اینا ...

بنظرم این کیلینیکا فقط جیب مردمو خالی میکنن تاثیرش اصلا موندگار نیس

اخه روتین خوب داشته باشی دیگه نیازی نداری من واقعا دیگه پوستم به هیچی نیاز نداره ۳۰ میلیون هم یه جا ...

چرا من خطوط ریز زیر چشم دارم بعد موقع آرایش چون کانسیلر و کرم اینا میزنم جای این خطها مییفته خصوصا موقع خنده . رفتم دکتر گفت چون در حالت خنده چین میفته فیلر نیاز نداری یکم همگودی و تیرگی دارم ارثی خب اینا ک با روتین خوب نمیشن

بنظرم این کیلینیکا فقط جیب مردمو خالی میکنن تاثیرش اصلا موندگار نیس

موندگاری ک دکترا خودشونم میگن ۶ماه تا یکساله . معجزه ک قرار نیست بکنن

اما من کلا ادم حرص بخوری هستم خودمو تو جوونی پیر کردم متاسفانه

حوصلم نیس دو روزه والا یه سوتینو یه شلوارک تنمه عوضشم نکردم انقد بی حوصلم که حتی یه تیشرت درنمیارم ب ...

تودیگه یا تنبلی یا افسردگی داری

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

خسته شدم از اینکه هی چهار تا بزرک و دوزک اسمش شده به خود رسیدنبه خود رسیدن یعنی کارگر بگیرم برای خون ...

خوب برو بیرون

کمکی ام بگیر کاراتو انجام بده اینایی که گفتی غیر ممکن نیس از پول ناخن هم کمتره