2777
2789
عنوان

چطوری به خدا عشق بورزم

29 بازدید | 3 پست

میخوام عاشق خدا بشم

دوتا کار تو یک اکانتینم به تاپیکا گیر ندید ❤️( سنمو الکی زدم ۶۰ سال )❤️میان آرزوی تو و معجزه خداوند، دیواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزویت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن. هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد. ای کاش ایمانی از جنس کودکانه داشته باشیم به خدا…💚 دوست عزیزم نظر منو تو ( فرهنگمون ، اعتقاداتمون، خانواده ای که توش بزرگ شدیم و...) متفاوته پس انتظار نداشته باش حرف و کامنتم مطابق میل تو باشه☺️🥰پس لطفاً دلخوری پیش نیار و کامنتمو ریپلای نکن😘بوس بهت

به وجود خودت نکا کن واینکه کسی که عاشقه واسه معشوق چه کارا میکنه تو باید بهش ثابت کنی دوسش داری

آدم عاشق برای رسیدن به معشوق دعا میکنه گریه میکنه زجه میزنع تلاش میکنه

من از خود خدام مال خدام مثل فرزندی که به پدر مادرش تعلق داره

دوتا کار تو یک اکانتینم به تاپیکا گیر ندید ❤️( سنمو الکی زدم ۶۰ سال )❤️میان آرزوی تو و معجزه خداوند، دیواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزویت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن. هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد. ای کاش ایمانی از جنس کودکانه داشته باشیم به خدا…💚 دوست عزیزم نظر منو تو ( فرهنگمون ، اعتقاداتمون، خانواده ای که توش بزرگ شدیم و...) متفاوته پس انتظار نداشته باش حرف و کامنتم مطابق میل تو باشه☺️🥰پس لطفاً دلخوری پیش نیار و کامنتمو ریپلای نکن😘بوس بهت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آدم عاشق برای رسیدن به معشوق دعا میکنه گریه میکنه زجه میزنع تلاش میکنه من از خود خدام مال خدام مثل ف ...

باید نمازات بطور منظم باشه

گاهی وقتا از بس نماز صبجم قضاست قضاشو بجا نمیارم به خدا میگم منکه اینهمه دعا میکمم نماز صبح پاشم چرا بیدارم نمیگنی منم نمیخونم

همون شب برا نماز صبح بیدار میشم

عشق میشه این

باید بندگی کنی براش تا اون خدایی کنه برات البته بدون منت خدایشو میکنه اون