2777
2789

همین الان دلم میخواد قید همه چی رو بزنم برم گم و گور شم . ادم بی مسئولیتی نبودم سالها مثل خر کار کردم دم نزدم پول جمع کردم خونه ماشین خریدم . شوهرم اذیتم میکنه کار نمیکنه ب منم میگه توام نکن منتم نزغر. میخوام ول کنم برم . دبکه ام اینحا نیام هر چی ام دارم بزارم براشون خودمو بردارم فقط برم گم و گور شم یا شایدم یه گوشه بمیرم تو تنهایی بدبختی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نیز دلم میخواد یه مدت برم

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

واسه حال دلت

#ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج‍ 

کار تو معدن فقط اونجاش ک میای خونه و خسته میری توییتر میبینی یکی توییت کرده سخت تر از کار تو معدن لاک زدن دست راسته

دلم میخواد برم جایی ب هیچی فکر نکنم هیچی از دنیا نمیخوام یه گوشه ک هیشکی نباشه تنها بشینم تا بمیرم

عزیزم منم همش همینو میگم ولی از دست خودم کلافم حوصله زندگی و بچه ندارم هیچی خوشحالم نمیکنه 

تو که مشخصه فقط مشکل همسرته راحت تر می تونی حلش کنی 

نمیره داره دقم میده

ایندفعه که رفت در قفل کن کلیدای اونم بردار ،بگو وقتی عاقل شدی بعد برگرد بزار بره دنبال کار مسئوولیت پذیر بشه ،بعدم با خانواده ش حرف بزن 

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 درلز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀