2777
2789
عنوان

یک سوتی خیلی ضایه جلو مادرشوهرم دادم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2686 بازدید | 122 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حرف اولت بد بود ولی حقشه تا یاد بگیره زنگ بزنه یا زنگ نمیزنه قلمبه هم نگه دومی هم جوابش دادی دیگه

میگه بابااا.. رژ لبامو میگه گوه خر 🙁

درد داره ، دورم شلوغه ولی فقط خودمو دارم 💔

مادر شوهرت فکر میکنه چه عروس زبون درازی گیرش اونده نمی دونه جریان چیه😄

نمیدونم با خودش چی فکر میکنه هفت ساله عروسشونم حضوری ک منو ساده حساب میکنن و گیج چون نه حرف میزنم چیزیم بگن نمیتونم جواب بدم 🫤 پشت تلفن گاهی میپرونم

میگه بابااا.. رژ لبامو میگه گوه خر 🙁

😂

ولی جدی شما نزار بین شوهرت و مادرش جدایی بیفته

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀

😂ولی جدی شما نزار بین شوهرت و مادرش جدایی بیفته

کی من 😐 ن بابا شوهر من ازونا نیست مطیع زن باشه هروی من بگم بگه چشم.. چند روز پیش ی بحثی بود میگفت تو جمعی ک خانوادم باشن من باید برم سمت اونا ک اونا بفهمن خانواده م مهمترن تا زنم 🐛 بعد بنظرت چنین شخصی ب نظر منه؟

حالا هر چی بوده گذشته ، زیاد سخت نگیر. فحش که ندادی

ن دیگه همون ساعتا فقط رو مخمه ک چرا این حرفو زدم .. بعد یادم حرفای اونا میاد فراموش میکنم کلا

کی من 😐 ن بابا شوهر من ازونا نیست مطیع زن باشه هروی من بگم بگه چشم.. چند روز پیش ی بحثی بود میگفت ت ...

اونکه بیشتر مردا همینن

منظورم بد خوانوادش نگو ، اگه مشکلی هم داری خودت حلش کن با سیاست فردا یه اتفاقی میفته خدا نکرده مادرشوهر میفته میمیره شوهرت گلایه نکنه که تو نزاشتی ما خوش باشیم و اینا

به نظرم طعنه های مادر شوهرت با خنده بدون بی احترامی جواب بده خودتو ناراحت و عصبی نگیر که اون بخواد بیشتر بجزونتت .

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀

اونکه بیشتر مردا همیننمنظورم بد خوانوادش نگو ، اگه مشکلی هم داری خودت حلش کن با سیاست فردا یه اتفاقی ...

خودمم این فکرارو میکنم گاهی .. فقط مادرشوعر نیست دختراشم اخلاقاشون عین مادرشونه حتی بدتر .. شوهرم میره خونه اونا من نمیرم . نمدونم درسته یا ن