2777
2789
عنوان

یک سوتی خیلی ضایه جلو مادرشوهرم دادم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2797 بازدید | 125 پست
نه اینجور نیست حرفات معلومه از دل پاک و بی غرض هست

والا همیشه ساکت بودم سو استفاده شده. همیشه از سکوتم میسوزم از سادگیم ناراحتم . ازینکه همسرم پشتم نیست ناراحتم ازینکه خانواده م پشتم نیستن ناراحتم. خاهرشوهرم یبار غیر مستقیم بهم گفت الهی بمیری جلو شوهرم.. نتونستم جواب بدم و این برام عقده شده .. از سادگیم متنفرم

درد داره ، دورم شلوغه ولی فقط خودمو دارم 💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی خوب جوابش دادی آفرین

چرا ناراحتی حالا

حق ش بود

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

حرف اولت بد بود ولی حقشه تا یاد بگیره زنگ بزنه یا زنگ نمیزنه قلمبه هم نگه

دومی هم جوابش دادی دیگه

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀

واسه چنین ادم بیشعوری خودتو ناراحت نکن

از کجا پی بردی شعورش چقدره؟ از روی چهار جمله که راستی ازمایی هم نشده؟

خستگی فقط توی تن نیست، گاهی توی دل جا خوش میکنه...'🖤وآسهِفَرآموشکردَنِیهِسریچیِزآ،بایَدمُرد؛......🖤

😁😁 حالا راستشو بگو عمدی میگی بعد خودتو به گیجی میزنی یا نه؟

ن واقعا.. حضوری عین موشم . چرا خودمو ب گیجی بزنم؟ اونجا از شدت استرس دستو پام گم میکنم

درد داره ، دورم شلوغه ولی فقط خودمو دارم 💔