2777
2789

من دیشبم تاپیک زدم کسی  درست راهنمایی نکرد.من شنیدم سوپاپ بابد روی هم قرار بگیره.شوهرم دیروز گرفته هرکار میکنیم روی هم قرار نمیگیره میچرخه.بعد تو جعبه هم نیس .تک خالی اورده.بنظرتون درست عمل میکنه.ارزونم نبود نزدیک ۹۰۰گرفته

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

من نگرفتم چون قرار بود خودم شیر بدم

منم میخام اگه داشتم از شیر خودم بدم کنارش شیر خشک هم بدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شیر خشک بدی دیگه شیر تورو نمی خوره

اونت چون طرح سینه مادره برای همین گرفتم.من امیدی ندارم ک سیتم شیر بیاره.دوتا قبلی هم شیر خشکی بودن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

من خواهرم پستونکشو داش راضی چون هیچ پستونکی نمیگرفت بادومی اونت گرفتم اوکی شد ولی به نظرم شیر خودت ا ...

قصد دارم داشته باشم بهش بدم.مهم اینه من شیر نمیارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

شیر خشک بدی دیگه شیر تورو نمی خوره

من همین کارو کردم و هردو رو میخوره 

شیشه شیر بی بی لند هم گرفتم

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
نمیدونم

البته ببین از دکترت بپرسی من مامانم ۴۴ سالگی زایمان کرد سر خواهر قبلیم شیرش کم بود اما سر لین خورد گیاهی هم بود باید از دکترت بپرسی ۱ هفته قبل عملشم یک کرم مال سینه بود حالا اسمشو پیدا کردم میگم عالیه زخم و سوزش نداره

البته ببین از دکترت بپرسی من مامانم ۴۴ سالگی زایمان کرد سر خواهر قبلیم شیرش کم بود اما سر لین خورد گ ...

من این بارداری سوممه.اولی ک تا دوماه همزمان شبر خودم و شبرخشک مبدادم دبدم فایده نداره اصلا شبر نداشتم دیگه شیر خودم ول کردم همه چی هم امتحان کردم.دومی چون درگیر الرژی شدید بودم دارو میخوردم اولش نداشتم شیر .اجازه شیر خودم نداشتم ولی نمیدونستم بهش دادم دیگه از خواب بیدار نمیشد بیهوش بود.بعد دیگه ندادم شیر اوردم ولی نتونستم بهش شیر بدم.ادم پرشیری نیستم .اینم گفتم کمکی لازم میشه.فقط مدلش نمیدونم مشکل داره یا درسته 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...