2777
2789
عنوان

اینایی که میگین زیبایی بچه ژنتیکیه

207 بازدید | 36 پست

اولا از کجا میفهمین؟ چیزی نیست که بشه تعیینش کرد هیچکس کامل نمیدونه حتی علم هم خیلی اوقات یک چیزی رو ثابت میکنه بعد میگه اشتباه بوده میاد یک چیز دیگه میگه

دوم اینه پدر مادر هر کدوم یک سری ویژگی های مثبت و منفی دارن اینکه بچه کدوم رو برداره مهمه شاید این خوراکی ها واسه این مسئله نقش تعیین کننده داره

سوم هم اینکه پس اینهمه حدیث که واسه زیبایی بچه داریم چی هست

مثلا من مامانم تو بارداری سر من انار خورده الان نسبت به کل خانواده خیلی سفید ترم 

نظر شما چیه

بنظرتون چی بخورم نی نی خوشگل بشه

خودم و شوهرم خوشگلیم میخوام بچمونم مثل خودمون بشه

تا وقتی با ادبم که خودت احترامتو نگه داری بعدش هر چی شنیدی از خودت بدون 

زیبایی ژنتیکی هست 

و این روایات در حدی نیست که مثلا ژنتیک چشم ریز رو درشت شهلایی کنه ک

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

صحیح👩‍🦯

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

اگ خوشگلید ک خوشگل میشه دیگ 

حالا برامن اصلا مهم نیس 

بااین ک شوهرم چشم رنگی و سفیده 

برام فرقی نداره چه شکلی بشه بس اضطراب سلامتیشو دارم 

هرچی ام میگن بچه رو خوشگل میکنه اونو نمیخورم 😂

ببین میدونم زیتون برا سفیدی خیلی خوبه مامانم توو بارداری من خورد، من الان رنگ گچ دیوارم

زیتون شور؟

اخه زیتون های توی مغازه همشون زیتون شورن‌

زیتون و انجیر چون یبوست مادر رو رفع میکنن بدن مادر مدفوع داخلش حبس نشده بچه خوشرنگ و خوشبو میشه

من ۴۰روز‌سوره یوسف ب سیب خوندم خوردم ماشالا پسرم دلنشین و‌خوشگل

حتما باید سیبش قرمز باشه؟ چون سیب سرخ دوست ندارم 

اگ خوشگلید ک خوشگل میشه دیگ حالا برامن اصلا مهم نیس بااین ک شوهرم چشم رنگی و سفیده برام فرقی نداره چ ...

منم شوهرم سفیده چشماش رنگی

دوست دارم بچه‌ام شبیه اون بشن دعا کن

ولی واقعا ژن تاثیر داره مثلا یکی از آشناها پدر مادر چشمش رنگی نیست پدر بزرگ خانم چشماش رنگی هست بچه اینا چشمش رنگی شده 

آیات و سوره و حدیث و خوراکی هم تاثیری داره ولی ژن قالب تره به نظرم

برای نابودی اسرائیل پدسگ صلوات بفرست🤲