2777
2789

شلوار خونگیاتون رو با چی میشورید؟لباسشویی؟

یا با دست؟

چون تماس مستقیم با نواحی حساس داره بهتر نیست با دست بشوریم؟

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅

چرا با دست بشور و بنداز تو افتاب‌. بعد دستشویی هم خشک کن خودتو

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من دامن میپوشم کلا  ..جز زمان پریودی اونموقع هم فقط  با صابون میشورم 

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 درلز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

ما لباس زیر می‌پوشیم 

اما من مینی واش دارم مختص لباس زیرهام 

جایی باشم هم با دست میشورم 

شستن حوله و لباس زیر داخل لباسشویی ممنوع 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
چرا با دست بشور و بنداز تو افتاب‌. بعد دستشویی هم خشک کن خودتو

دستام خراب شدن از پس لباس میشورم 

میخواستم از این ببعد بندازم ماشین اما میترسم مریض شم

دستام خراب شدن از پس لباس میشورم میخواستم از این ببعد بندازم ماشین اما میترسم مریض شم

فقط شلوار خونگی ها رو با لباس زیر رو یا دست یشور. با صابون. بیشترم اون قسمت نشیمن رو بشور انقدر خود شلوار کثیف نمیشه که

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
فقط شلوار خونگی ها رو با لباس زیر رو یا دست یشور. با صابون. بیشترم اون قسمت نشیمن رو بشور انقدر خود ...

ابکشی چندین بار میکنم چون میترسم کف بمونه

البته تا الان با پودر دستی میشستم

صابون زودتر کف اش میره؟