بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ابکشی چندین بار میکنم چون میترسم کف بمونهالبته تا الان با پودر دستی میشستمصابون زودتر کف اش میره؟
اره صابون یذره کف داره ضدعفونی تز هم میکنه مواد شیمیایی نداره اندازه پودر
ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي میکند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
من مجبورم برم حیاط خیلیم سردهبعد روی پام بشینم مثل حالتی که روی دستشویی میشینم یکساعت طول میکشه چون ...
خوب چهارپایه بزار بشین مگه مجبوری هر چند من خودمم همینم ،بعدشم من تشت میزارم پر اب بشه توش راحت شسته میشه .. زیر دستکشت هم دستکش نخی بپوش دیگه خشکم نمیشه که کرم بخوای بزنی
به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 درلز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀
ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي میکند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است