2777
2789
عنوان

خانومایی که تو خونه لباس زیر نمیپوشن

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 35 پست
دستام خراب شدن از پس لباس میشورم میخواستم از این ببعد بندازم ماشین اما میترسم مریض شم

من دامن میپوشم شلوار فقط زمستون میپوشم.شرت فقط منبع عفونته.من لباس زیر بالای هم نمیپوشم تو خونه😑

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

نه عزیزم مگه قدیم هر کی یه تشت داشت برای لباساش؟

مجردی یا متاهل

نمیترسی مریض شی؟

قدیما اخه مریضی های ناحیه حساس کم بود 

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دامن میپوشم شلوار فقط زمستون میپوشم.شرت فقط منبع عفونته.من لباس زیر بالای هم نمیپوشم تو خونه😑

منم نمیپوشم 

فقط شلوارا رو نمیدونم چجور بشورم

الان با دست میشورم هر چند روز کلی درگیرم

منم نمیپوشم فقط شلوارا رو نمیدونم چجور بشورمالان با دست میشورم هر چند روز کلی درگیرم

من ک میندازم ماشین.الان ک باردارم ک کلا وامصیب کنترل ادرار ندارم ب دسشوی نمیرسم اگه شلوار بپوشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

دستام خراب شدن از پس لباس میشورم میخواستم از این ببعد بندازم ماشین اما میترسم مریض شم

خوب عزیزم دستکش نخی نداری ‌؟ زیر دستکش، دستکش نخی بپوش ..من خیلی سال اینجوری دستام هیچیش نشده ،من لباسشوییم جوریه خودم باید اب بکشم اخرسر 

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 درلز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

خوب عزیزم دستکش نخی نداری ‌؟ زیر دستکش، دستکش نخی بپوش ..من خیلی سال اینجوری دستام هیچیش نشده ،من لب ...

من مجبورم برم حیاط خیلیم سرده

بعد روی پام بشینم مثل حالتی که روی دستشویی میشینم یکساعت طول میکشه چون روی ابکشی میترسم کف بمونه

واقعا اذیتم میکنه این کار نمیدونم چیکار کنم

دستمم درد میگیره حالا خشکیش با کرم میره

ابکشی چندین بار میکنم چون میترسم کف بمونهالبته تا الان با پودر دستی میشستمصابون زودتر کف اش میره؟

اره صابون یذره کف داره ضدعفونی تز هم میکنه مواد شیمیایی نداره اندازه پودر

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
اره صابون یذره کف داره ضدعفونی تز هم میکنه مواد شیمیایی نداره اندازه پودر

چه صابونی بگیرم شما چی استفاده میکنید

من مجبورم برم حیاط خیلیم سردهبعد روی پام بشینم مثل حالتی که روی دستشویی میشینم یکساعت طول میکشه چون ...

خوب چهارپایه بزار بشین مگه مجبوری هر چند من خودمم همینم ،بعدشم من تشت میزارم پر اب بشه توش راحت شسته میشه .. زیر دستکشت هم  دستکش نخی بپوش دیگه خشکم نمیشه که کرم بخوای بزنی 

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 درلز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

چه صابونی بگیرم شما چی استفاده میکنید

همین گلنار سبزا

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

چرا فکر میکنی شثرت منبع عفونت? فرقش با شلوار چیه؟ جفتشون خشتک دارن

حالا خشتک شورت لطیف تر و بهتره دوخت نداره مثل شلوار

یعنی باسن تشخیص میده شورت پوشیدی یا شلوار

میگه اها این شورته بذار عفونت کنم

چرا فکر میکنی شثرت منبع عفونت? فرقش با شلوار چیه؟ جفتشون خشتک دارنحالا خشتک شورت لطیف تر و بهتره دوخ ...

من نپوشیدم عفونت تا حالا نگرفتم.فقط بیرون میپوشم.شلوارم تو خونه اعتقادی بهش ندارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

من نپوشیدم عفونت تا حالا نگرفتم.فقط بیرون میپوشم.شلوارم تو خونه اعتقادی بهش ندارم

منم میپوشم و عفونت نگرفتم

عفونت از کثیفی و مرطوب شدن لباس و عدم رعایت شریک ج ن سی هست

نه شرت

چه شلولر بپوشی‌چه شثرت رعایت نکنی عفونت میگیری