2777
2789

بفرمایید

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

نظرتون راجب مارک هایسنس چیه؟ یخچال و تی وی و ماشین لباسشویی اگ کسی استفاده کرده میشه بگه راضی هست یا ...

مارک هایسنس رو نمی‌دونم اما من واسه خرید لوازم برقی رفتم بانه بهم گفتن الان فقط لوازم برقی ال جی که اصل هست،خیلیم از یخچال دوو تعریف کردن که من از قیافش خوشم نمیاد

نظرتون راجب مارک هایسنس چیه؟ یخچال و تی وی و ماشین لباسشویی اگ کسی استفاده کرده میشه بگه راضی هست یا ...

الان نمیدونم، ولی سه سال پیش که من میخریدم چینی بود و کیفیت خوبی نداشت

ایرانیها کیفتشون بهتر از هایسنس بود

ای کاش یه اپیلاسیون هم برای "افکار" زائد بود.
الان نمیدونم، ولی سه سال پیش که من میخریدم چینی بود و کیفیت خوبی نداشت ایرانیها کیفتشون بهتر از های ...

اره چینیه بعد خیلی هم ادزون نسبت ب ال جی  و سامسونگ.فروشنده گف  این هایسنس زیر مجمعوه الی جی😐

منم نشنیدم امروز رفتم چنجا انقد تعریفشو کردن ولی من دو دلم  ب نظر من سامسونگ خوبه

به حرف مغازه دار نکن اونا ب فکر سود بیشتر هستن.

ال جی بخربا ضمانت گلدیران یه عمر راحتی بی دردسر

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز