2777
2789

بچه ها بلاخره روز خواستگاری فرا رسید از استرس جوش های ریز ریز ریختم خاک بر سر شدم 

من به هیچکس نگفته بودم تو رابطم حالا مامانم از صب همه رو باخبر کرده دختر داییممم هلک هلک پاشده اومده هی گفت کیه چیه چیکاره اس عکسشو نشون بده 

بعد که دیدش گفت وااااا این چقد خوشگله خوبه میاد تورو بگیره بعد خندید بعدشم گفت شوخی کردمتا ناراحت نشو 

بعد جدی شد گفت چشاش خیلی خوشرنگه خوبه نگفته زنم چشم رنگی باشه یعنی از وقتی اومده منو کوبیده اونو هی بالا کشیده پا هم نمیشه بره  بعد دوماد عکس لباسشو فرستاد اومد کلشو کرد تو گوشی گفت قدش بلنده لباس بهش میاد تو چرا میخوای این لباس و بپوشی اخه این خوشگل تر دیده میشه ها اخر سرم گفت جوش ریختی میکاپت بد میشه 

نیم ساعته نشستم کف اتاق زار میزنم اعتماد بنفس زیر صفر اوئمده نصف موهام لا بیگودیه نصف دیگه اش باز پاهامو موم زدم نکندم فقط دارم خودمو بدو بیراه میگم استرسم چند برابر شده یچی بگید توروخدا

خورشیدم شده عسلی دور نگات.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسی این دیوونه رو رد کن بره خونشون چیه هی استرس میده بهت . 

اروم باش حتما دوست داره و انقدر تورو همه چی تموم دیده ک میخواد بیا خاستگاری 

رو نده شب بمونه 

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

به یه ورت بگیرش بابا هر چی گفت روتو بکن اونور برو تو اتاقت درم قفل کن اماده شو

بخدا بزور انداختمش از اتاق بیرون گفتم میخوام پپشمام و بزنم این صحنه چه جذابیتی برات داره اخه هی عکس خودمو نامزدمو میبینم میگم اون خوشگله اشکام شدت میگیره

حسودیش شده،محلش نذارپاشو آروم آروم کاراتو بکن،مهم اینه که پسره شما رو پسندیده

بخدا همه میگن من قشنگ تر از اونم ولی الان حالم بده میگم بعد ها هم هر کی مارو ببینه میگن برا چی اینو گرفته