2777
2789
خب اونام قبل ازدواج فکر میکردن انتخابشون درسته چیزی پیدا نشده بود که نشون بده که انتخابشون غلطه چیز ...

شما بازداری میگی فکرمیکردن... 

اگه آدمی اخلاق بد داشته باشه محاله ممکنه نفهمی مگر ازدواج سنتی باشه

من دارم راجب اطمینان حرف میزنم اطمینان درست که بعد ازدواجم همین میمونه شما داری میگی فکر!!! 

انتخاب درست چیزیه که تا ابد درسته به شرطی که واقعا درست باشه نه فکرکردن! 

تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤».     حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛

من عید جدا شدم قوانین خیلی بهتر بود والا الان دارن گند میزنن توش من ۱۱۴ تا مهریه داشتم‌اینا گفتن طلا ...

همون پس دست پُر رو داشتی خواهر

خواستی ازدواج کنی خیلی حواست رو جمع کن این دفعه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همون پس دست پُر رو داشتی خواهرخواستی ازدواج کنی خیلی حواست رو جمع کن این دفعه

اره دقیقا 

بعد من میخواستم طلاهارو بدم و توافقی جدا شم ولی نیومدن منم فروختم پولش اومد حسابم پرینت گرفتم رسید گرفتم فیلم داشتم‌که بهم هدیه دادن و هبه.و رفتم درخواست طلاق دادم.اینطوری شد که راجب طلا هم شکایت کردن راه به جایی نبردن😂😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️

اره خیلیییی واقعا سخته ازدواج ادم نباید زودتر از ۶ ماه عقد کنه

اره دقیقا بعد من میخواستم طلاهارو بدم و توافقی جدا شم ولی نیومدن منم فروختم پولش اومد حسابم پرینت گر ...

انشاء الله این دفعه یه ازدواج موفق بکنی و خدا برات جبران کنه

گرچه همه زندگی هم ازدواج نیس اما اگه مورد خوبی پیدا شد حتما وقت بذارین و معاشرت کنین

شما بازداری میگی فکرمیکردن... اگه آدمی اخلاق بد داشته باشه محاله ممکنه نفهمی مگر ازدواج سنتی باشهمن ...

هرکسی که ازدواج کرده قبل ازدواج میگفته انتخابش درسته همه بررسی ها رو کرده بوده اطمینان داشته طرف مقابل خوبه اگه میفهمید بده که ازدواج نمیکرد باهاش

حتی یه خانم دیگه ای اینجا متوجه منظور من شد چرا فکر میکنی هرکسی ازدواج کرده و طلاق گرفته قبل ازدواج میدونسته طرف بده و باهاش ازدواج کرده؟! 

حتی یه خانمی هست که قبل ازدواج سال ها با شوهرش دوست بوده و عاشق هم بودن قبل ازدواج و مطمئن بوده پسره خوبه ولی بعد ازدواج الان پسره کلی کتکش میزنه و اذیتش میکنه

خیلی چیزا قبل ازدواج هرکاری هم کنی معلوم نمیشه بری زیر یه سقف با طرف میفهمی یا مردا عوض ممکنه بشن بعد ازدواج

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

والا چهارده تا هم الان میشهحول و حوش یک میلیارد و پونصدکمه مگه؟بودن خانومایی که دو ماه بعد عقد درخوا ...

بله کمه

فرض کن یه زوج ۱۰ سال، ۲۰ سال زندگی کردن

مثلا ۱۰ میلیارد سرمایه جمع کردن

حق خانم چرا باید بشه ۱‌.۵ میلیارد؟ 

اگر مثل کشورهای دیگه، تنصیف اموال بعد ازدواج اجرا میشد، هرکسی به حق خودش میرسید، اونایی هم که دو ماه بعد ازدواج مهریخ میخوان، چیزی عایدشون نمیشد. ولی حالا که این قانون رو نداریم، نمیشه بخاطر اونایی که سریع مهریه خواستن، حق بقیه زنها ضایع بشه

اره الانم میگیرن مخصوصا کارمند باشه که دست طرف نیست از حقوقش کم میشه.نه ببین مثلا نیم دنگ‌از خونه بز ...

خب از اون طرف پسر و خانواده‌ش اعتماد نمیکنن، که اول کار یه خونه یا قسمتیش رو بدن به دختر. میگن شاید چند ماه دیگه جدا شدن، تکلیف چیه

و من حق میدم بهشون، بهترین روش اینه که اموالی که بعد ازدواج به دست اومده، نصف بشه بینشون