2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من کاری به بقیه ندارم، درمورد خودم نظر میدم

با وجود قوانین ضد زن موجود، با ارث و دیه و شهادت نصف، با نداشتن حق طلاق و خیلی حقوق دیگه، خیلی باید کم‌عقل باشم که فقط با مهریه ۱۴ سکه که اونم بدن یا ندن ازدواج کنم

مهریه رو که الانم ۱۰۰۰ سکه میشه زد، ضمانت اجرایی و زندان شد برای ۱۴ سکه فقطیعنی اگر کسی ۳۰۰ سکه مهری ...

اره الانم میگیرن مخصوصا کارمند باشه که دست طرف نیست از حقوقش کم میشه.نه ببین مثلا نیم دنگ‌از خونه بزنن به نام زن سر عقد به عنوان مهریه نه اینکه بزنی خونه مهرشه و تموم شه بره

کلا پول به نظرم زیاد مهم نیست با این چیزام طرف خوب نمیشه‌

این مردایی هم که الان ذوق میکنن و عوضی بازی در میارن ادمای درستی نیستن

پس نتیجه میگیریم کسایی که ازدواج موفقی داشتن اونایی بودن که آدم درستی انتخاب کردن، نه اینکه ظاهرا فک ...

همه کسانی که ازدواج کردن قبل ازدواج سنجیدن ازمودن طرف مقابل رو قبل ازدواج دقت و تحقیق کردن قبل ازدواج اطمینان داشتن انتخابشون درسته حتی خیلیاشون عاشق هم بودن

خانمی میشناسم قبل ازدواج خودش و شوهرش عاشق هم بودن ولی الان که ازدواج کردن شوهرش خیلی کتکش میزنه و اذیتش میکنه

بعضی چیزا قبل ازدواج معلوم نمیشه یا مردا بعد ازدواج عوض میشن

ازدواج بیشتر شانس و قسمته تا انتخاب 

نمیشه گفت هر خانمی طلاق گرفته خودش مقصر بوده چون دقت کافی نکرده موقع انتخاب، مردا نقش بازی میکنن بعضی چیزاشون قبل ازدواج معلوم نمیشه

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

چقدر حسابگر بودن نکبت ها

اره خیلی�😂😂

بخدا من هیچی ازش نمیخواستم‌

اصلا دلم نمیومد چیزی بگیرم چون تازه ۹ ماه بود رفته بود سر کار زحمت میکشید.به هم نخوردیم جدا شدیم و دوست نداشتم‌چیزی بگیدم که اونم به زندگیش لطمه نخوره بعد من 

ولی خب روداری کردن پرو بازی در اوردن

دیگه منم ندادم طلاهارو و نتونستن کاری کنن بادشون خوابید و یکم‌تو مردم ضایع شدن

همه کسانی که ازدواج کردن قبل ازدواج سنجیدن ازمودن طرف مقابل رو قبل ازدواج دقت و تحقیق کردن قبل ازدوا ...

شما منظوره منونمیگیری 

من میگم انتخاب درست

انتخاب درست یعنی به جدایی نکشیدن

اینایی که شما میگی اگه انتخابشون درست بودبه جدایی نمیکشیدعزیزم

تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤».     حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛

شما منظوره منونمیگیری من میگم انتخاب درستانتخاب درست یعنی به جدایی نکشیدناینایی که شما میگی اگه انتخ ...

خب اونام قبل ازدواج فکر میکردن انتخابشون درسته چیزی پیدا نشده بود که نشون بده که انتخابشون غلطه چیز مشکوکی ندیدن اگه چیز مشکوکی دیده بودن و میفهمیدن طرف ادم بدیه که ازدواج نمیکردن

بعضی چیزا قبل ازدواج معلوم نمیشه مردا ممکنه بعد ازدواج عوض هم بشن 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

اره خیلی�😂😂بخدا من هیچی ازش نمیخواستم‌اصلا دلم نمیومد چیزی بگیرم چون تازه ۹ ماه بود رفته بود سر کا ...

همش تقصیر قوانین این کشور خراب شدس، فکر میکنن چون مرد هستن سر طلاق همه جور اذیتی میتونن بکنن

به هر حال راحت شدی از دستشون خواهر

همه کسانی که ازدواج کردن قبل ازدواج سنجیدن ازمودن طرف مقابل رو قبل ازدواج دقت و تحقیق کردن قبل ازدوا ...

اره بابل وگرنه ادم بدونه به طلاق ختم میشه یا طرف بده که جواب بله نمیده😂😂😂😂🤦‍♀️نمیدونم چرا بعضی ها فکر میکنن طرف مقابل کسایی که جدا شدن و به مشکل خوددن از اول بد بوده ولی طرف بله گفته😐

همش تقصیر قوانین این کشور خراب شدس، فکر میکنن چون مرد هستن سر طلاق همه جور اذیتی میتونن بکننبه هر حا ...

من عید جدا شدم قوانین خیلی بهتر بود والا الان دارن گند میزنن توش 

من ۱۱۴ تا مهریه داشتم‌اینا گفتن طلاق نمیدیم تا پول ندین 

من باکره بودم رفتم حق حبس اجرا گذاشتم قانون گفت یا ۱۱۴ تا سکشو بده و ببرش یا بیا طلاقش بده و نصفشو قسطی بهش بده تازه حکم مهریم هم اومد ماشینش توقیف حساباش توقیف

اونام سریع اومدن توافقی😐😂😂😂