2777
2789
بله درسته ولی با شرایط ضمن عقدمهریه خونه و ملک هم میشه زد اتفاقا شرایط ازدواج رو با این سخت تر کردن ...

مهریه رو که الانم ۱۰۰۰ سکه میشه زد، ضمانت اجرایی و زندان شد برای ۱۴ سکه فقط

یعنی اگر کسی ۳۰۰ سکه مهریه‌ش باشه ولی طرف ۱۴ تا رو بده، زندان نمیره 

مطمئنین برای ملک و خونه ضمانت زندان هست؟ چون به هر حال چه سکه چه خونه بحث پوله دیگه، اونم همین شرایط رو داره احتمالا. کسی اگر مهریه‌ش خونه ۳ ميلياردی باشه برفرض، نمیان شوهره رو بندازن زندان که

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منظور من اونایی بود که ازدواج کردن و طلاق گرفتنقبل ازدواج احتمال نمیدادن طرفشون ادم بدی باشه قبل ازد ...

پس نتیجه میگیریم کسایی که ازدواج موفقی داشتن اونایی بودن که آدم درستی انتخاب کردن، نه اینکه ظاهرا فکرکنن خوبه سنجیدنش آزمودنش.. 

من وقتی عاشق شوهرم باشم ضمانت وپشتوانه زندگیم روتوی عشق بینمون میبینم نه مهریه. 

بازم میگم هرکسی دیدگاهی داره ومحترمه

تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤».     حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛

خب ینی بخاطر این قانون مهریه ازدواج نکنیم مگه ما بخاطر مهریه ازدواج کنیم اگر باعشق ازدواج کنی اتفاقی ...

پس شوهر هم با عشق ازدواج کنه و حق طلاق و تحصیل و اشتغال و مسکن و خروج از کشور زن رو بهش برگردونه

تنصیف اموال هم درصورت فوت یا طلاق اتفاق بیوفته 

اره بابا ۳ یا ۴ ماه بود جدا شدیم زن گرفت😐🤣🤣🤣ببین کلا زن مزخواست فقط زن باشه هر کی باشه هر چی باش ...

نه عزیزم این داستان داره 

چون تو رفتی روحیش ضعیف شد مجبور بود زن بگیر 

این واقعا از کیس های نایابه

منم مرد هایی رو تو فامیل میبینم که وضع مالیشون که خوب شد شوخی و غیر شوخی به زنشون میگن میخام یه زن د ...

عزیزم نمیدونم قانون رو درست متوجه شدی یا نه ، ی تبصره ای و جود داره 

ک بنظرم خیلی عالی شده ، اگر مرد وضع مالیش خوب باشه باید تمام کمال مهریه بده بدون چون چرا......

و اینکه اگر مرد ۲ سال خونه نره خرجی نده زن ب راحتی میتونه جدا بشه بدون اجازه شوهر و هر کسی

حالا این بده یا خوبه .؟؟؟؟؟

بله کاملا درستهدر قبال این مصوبه باید حضانت و خروج و طلاق رو به خانم بدنهرچند که من همش رو دارمضمن ع ...

عزیزم این حقوق ضمن عقد گرفتنشون ضمانت اجرایی نداره

اگر موقع عقد داخل عقدنامه نوشتین، سندیت نداره و باید برین دفترخونه، وکالت بلاعزل تنظیم کنین

نه عزیزم این داستان داره چون تو رفتی روحیش ضعیف شد مجبور بود زن بگیر این واقعا از کیس های نایابه

نه میدونی مادرش براش‌زن میگیره سریع 

قبل یه نامزدی بدون عقد و کوتاه داشته بود و بهم خورده بود به من نگفته بودن 

یه بار تعریف کرد خانوادم زنگ زدن که بیایم‌خواستگاریت دعا دعا میکردم بگید نیاید چون حوصله نداشتم تا چند وقت زن بگیرم ولی شما گفتید بیاید😐🤦‍♀️

زورش میکردن اشتباهی هم داشت باباش کتکش میزد و میگفت دیگه خوب شد برید زندگی کنید