2777
2789
با این شرایط هرکی بخواد همینجوری ازدواج کنه واقعا عقلش کمه حداقل کف کفش باید تصنیف اموال حضانت طلاق ...

اون تصنیف اموال خیلی مهمتر از همه ست
با این وضعیت اقتصاد بزرگترین مشکل زنی که مجبور باشه طلاق بگیره مشکل مالی بعد از طلاقه

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی خوبه که به فکر کودکان کار و زندانیان هستی اما همه کسانی که ازدواج کردن قبل ازدواج فکر میکردن طر ...

همه ی کسایی که ازدواج کردنم طلاق گرفتن؟ 

تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤».     حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛

اره دیگه پدر من ۱ و ۵۰۰ برام جهار خریده مهریه پول جهازم هم نیست ولی خب اقایون کور خوندن الان پدر من ...

همون که من گفتم 

دوتا دست تا آرنج 

یدونه کلیه بگیر 

کبدم بگیر 

دیگ قلب باید توافق کنید 

من ک خوشحال شدم از این قانون ، بخاطر اینکه دخترای رو میبینم تقی ب توقی میخوره قهر میکنه خونه باباش ، میگه طلاق ،

از حقوق مردها دفاع نمیکنم

ولی خواهرم اونی ک تو گرما سرما و.... کار میکنه برا زندگیت رو ارزش براش قاعل شو  

اره دیگه پدر من ۱ و ۵۰۰ برام جهار خریده مهریه پول جهازم هم نیست ولی خب اقایون کور خوندن الان پدر من ...

دقیقا مهریه دیگه به درد نمیخوره . باید حق اشتغال . حق طلاق و خروج از کشور بدن

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

همه ی کسایی که ازدواج کردنم طلاق گرفتن؟

منظور من اونایی بود که ازدواج کردن و طلاق گرفتن

قبل ازدواج احتمال نمیدادن طرفشون ادم بدی باشه قبل ازدواج بعضی چیزا معلوم نمیشه یا مردا بعد ازدواج عوض میشن

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

همون که من گفتم دوتا دست تا آرنج یدونه کلیه بگیر کبدم بگیر دیگ قلب باید توافق کنید

عالیههه😂😂😂واقعا به نظر منم باید یه چیز اساسی مهر کرد که ضمانت باشه

پول زیاد مهم نیست میره و میاد

والا چهارده تا هم الان میشهحول و حوش یک میلیارد و پونصدکمه مگه؟بودن خانومایی که دو ماه بعد عقد درخوا ...

اصلا کاری به پولش نداریم مردای ایرانی جنبه ندارن بفهمن اهرم فشاری وجودنداره افسار پاره میکنن و توزندگی اذیت میکنن

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
دقیقا مهریه دیگه به درد نمیخوره . باید حق اشتغال . حق طلاق و خروج از کشور بدن

اره دقیقا 

باید حقوق زندگی مشترک برابر بشه و زن شروط ضمن عقد رو بزاره.پولشون برای خودشون😂😂مردایی که انقدر پولکین و هنوز ازدواج نکرده میگن ۱۴ تا میدیم زن بره به درد زندگی نمیخورن پولشونو بردارن و برن

من ک خوشحال شدم از این قانون ، بخاطر اینکه دخترای رو میبینم تقی ب توقی میخوره قهر میکنه خونه باباش ، ...

منم مرد هایی رو تو فامیل میبینم که وضع مالیشون که خوب شد شوخی و غیر شوخی به زنشون میگن میخام یه زن دیگه بگیرم

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند