2777
2789

البته اصل اصلش مهریه اصصصصلا ذاتش هدیه از سر صداقت هست

و نباید به عنوان پشتوانه اقتصادی تلقی بشه

یعنی اونچه خدا قرار داده اینه ، و توصیه پیغمبر هم این بوده خانما سبک بگیرن و اون زمان هم آقایون اول ازدواج مهریه رو پرداخت میکردن

الان همه چی شکلش عوض شده ، درهم برهم شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کجا مالیده😂😂😂

🤣🤣🤣🤣 خداییی مرداااا ولی حیلی پرور میشن خیلییییی

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

عزیزممم از الان دغدغه ماها این باشه چندتا مهر آقا پسر کنیمایجان

اره دیگه داره برمیگرده همه چی😂😂😂

پسرا که پرنسس شدن قانون هم پرنسس ترشون کرده 

نامزو من میگفت بیا جامون رو عوض کنیم من رنتم تو شوهرم و ناز منو بکش چی میشه مگه😐😐😐😐گفتم هیچی کارت حقوقتو بده من صدقه سری برات یکم‌پول بزنم ماهانه تا جامونو عوض کنیم

اگه بریم سر کار آقا بالا سر دیگه میخوام چیکار

خرج خونه زو مرد باید بده . حقوقتونو جمع کنید

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

پروووو هستن

خیلی . شوهر کثافتم میگفت طلاتو بده بفروشم گفتم🖕 والا خجالت نمیکشن . گفتم برو خودت یجا جمع کن . خیلی دیگه مهریه میدین حالا میخواین از ما هم بکنین

دقیقا تو اینستا مردا میگفتن ۱۴ تا سکه میشه یک میلیارد و خورده ای . ی ماشین ایرانی بفروشم میندازیم جل ...

اره دیگه 

پدر من ۱ و ۵۰۰ برام جهار خریده مهریه پول جهازم هم نیست 

ولی خب اقایون کور خوندن 

الان پدر من میگه من با چهارده تا دختر نمیدم.میگه حتی اگه تصویب هم نشه دیگع سکه مهر نمیکنم چون معلوم نیست باز بیان تصویبش کنن

به شخصه برام مهریه معنی ندارهسعی میکنم آدمی روانتخاب کنم که باخیال راحت مهریه ای نداشته باشم... الان ...

خیلی خوبه که به فکر کودکان کار و زندانیان هستی 

اما همه کسانی که ازدواج کردن قبل ازدواج فکر میکردن طرف ادم خوبیه اگه احتمال میدادن بد باشه که ازدواج نمیکردن مهریه واسه اینه که ادم از اینده خبر نداره مردها ممکنه اول ازدواج خوب باشن بعد سال ها عوض شن

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏