2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بهتر اینه که حق و حقوق خودتون رو بگیرید

به نظر حق طلاق و اشتغال و حضانت بچه باید بگیرن . چون مهریه دیگه بدرد نمیخوره

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

توصیه همه وکلا به دختران اینه که حق و حقوق خودتون رو در کنار مهریه لحاظ کنید تو عقدنامه با توجه به این کار

فقط نمیدونم متاهلین قبل از این قانون هم شامل میشه یا نه

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

نه وکیلا گفتن کع ۱۴ هم زندان نداره فقط پابند

اره پابند الکترونی 

کلا مشخص نیست‌

چند روز پیش گفتن سقف نداره فقط پابند الان میگن‌سقف پابند هم تا ۱۴

تا تثمیم‌بگیدن طول میکشه 

دیگه باید شروط ضمن عقد و سفت و سخت بگیرن حق طلاق و اینکه سند ملک بزنن به اسمشون کی دیگه اینجوری دختر ...

اخه کدوم ملک و زمین خواهر من، همین سکه رو میزدن ون یه چیزی رو هوا میدونستنش و خیلی از زن ها هم به عنوان یه پشتیبان بهش نگاه میکردن
حالا شاهد سیل طلاق ها باید باشیم

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

مهریه کلا مالیدهههه

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

به نظر حق طلاق و اشتغال و حضانت بچه باید بگیرن . چون مهریه دیگه بدرد نمیخوره

حق تصنیف اموال

حق طلاق 

حق اشتغال

حق تعیین مسکن

حق حضانت بچه 

حق خروج از کشور

حق تحصیل

فقط 29 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آن چه میبینی نیمی از من است؛🌜نیم دیگر را باید حس کرد نه قضاوت🌱باردار نیستم اتیکت برای هدفمه قشنگم😅😉

اخه کدوم ملک و زمین خواهر من، همین سکه رو میزدن ون یه چیزی رو هوا میدونستنش و خیلی از زن ها هم به عن ...

دقیقا تو اینستا مردا میگفتن ۱۴ تا سکه میشه یک میلیارد و خورده ای . ی ماشین ایرانی بفروشم میندازیم جلوشون برن😐😐😐😐😐

اره تصویب شد. ولی هنوز حضانت بچه باپدره ولی هنوز حق طلاق با مرده ولی هنوز حق خروج از کشور با مرده ول ...

دقیقاااااا فقط میخوام بدونم بعضیا چطوری میتونن با خیال راحت ازدواج کنن تو این زمونه