2777
2789
عنوان

بچه ها تلگراممو یکی برداشته بیاین تروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 103 بازدید | 26 پست
واسه تلگرام ایمیل زدم میزنه ۴روز بعد بازنشانی میشه😭

الان اون حسابت کاملا دلیت اکانت شده؟؟؟ 

صبر کن حداکثر 4 روز هست وگرنه زودتر درست میشه، 

فقط از این به بعد واسه تلگرام گذاره واژه دوم بزار اینطوری کسی نمیتونه وارد حسابت بشه

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
چیکارکردی؟اتفاقی نیفتاد برات؟مثلا کلاهبرداری ب اسمت نکرد؟

ن بابافقز تلگراممو برداشت تقصیرخودم بود وارری سایت ک پیامک اومدبرام شدم براهمون تلگرامم هگ شد ولی بعدابسختی تونسم برگردونمش باگوشی دخترخالم روخطم نصب کردتلگرام بعد سریع من کدروز اونجاک برااون میومدبرامن نمیومد برداشتپ نشب کردم توم همینکاروبگن شاید بشه

ولی دخترعموم تلگرامشوکامل طرف هگ گرد دلیتم زد بجاش 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان اون حسابت کاملا دلیت اکانت شده؟؟؟ صبر کن حداکثر 4 روز هست وگرنه زودتر درست میشه، فقط از این به ...

اره اصلا تو تل نیست حسابم

ولی منم نمیتونم باشمارم نصب کنم میرنه پیامک ب ایمل اون میره حرومزاده رو

خیلی نگرانم

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!
اره اصلا تو تل نیست حسابمولی منم نمیتونم باشمارم نصب کنم میرنه پیامک ب ایمل اون میره حرومزاده روخیلی ...

گزینه نداره که بگی به ایمیل دسترسی ندارم 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
گزینه نداره که بگی به ایمیل دسترسی ندارم

رفتم کافی نت میگه اکانتو رو ایمیلش نصب کرده پیامک رو ایمل اون میره باید ۴ روز صبرکنی

خیلی نگرانم

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!

اون آبی که نوشته همین الان از طریق پیامک بازنشانی کنید رو بزنید چی میاره؟؟ 

به دوستات بگو اکانت تلگرامت دست خودت نیست تا اگه بهشون پیام دادن و پولی چیزی خواستن اطلاع داشته باشن

گفتم

اون آبی که نوشته همین الان از طریق پیامک بازنشانی کنید رو بزنید چی میاره؟؟

میزنم پیام برا ایمیل اون میره