قوانین تماما مرد سالار هستن و هیچ جوره یک زن نمیتونه با هزینه های اجتماعی و روانی و حتی مالی کم از ازدواج بد خارج بشه باید حسابی هزینه بده برای خارج شدن از ازدواج غلط
جامعه شدیدا زن ستیزه ،خیانت مرد برمیگرده به تنوع طلبی اسمش میشه شیطونی خیانت زن از کثیف بودن ذاتشه و باید حتما سرش قطع شه
کار کنه و برای ارتقا شخصی خودش تلاش کنه و برای زندگیش پس انداز کنه اندازه مرد اما کار های خونه ام وظیفه زن باشه تازه اگه اقا اجازه کار کردن بدن و نخوان برای شاغل بودن یا نبودن خانمشون تصمیمات مفت بگیرن وتعیین تکلیف الکی کنن تو چیزی که بهشون مربوط نیست اصلا و ابدا
از مادر بودن فقط زحمتش برای زن باشه نه حضانت ،نه فامیلش،نه حتی حق و حقوق اجتماعیش ولی بعد تا یه بچه بی ادب بی تربیت شد بگن تقصیر مادرشه و از مرد مسئولیت زدایی بشه کاملا
اگه زن بخواد از چارچوب های ازدواج خارج شه هیچکس به مرد نمیگه بمون تحمل کن خوب رفتار کن درست میشه اما همه از زن انتظار صبر بیجا دارن
من متاهلم خودم اما با این شرایط فعلی جامعه و قوانین جدید همیشه برام سواله اصلا چرا باید زن خودش و بندازه تو تله ازدواج تو ایران وقتی میتونه مجرد خیلی بهتر زندگی کنه
تازه من خیلی از مسائل و نگفتم که خودشون بدبختی های زن ایرانی و تو ازدواج تایید میکنن