2777
2789
عنوان

کنکوری 406

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 53 پست
واقعا معدل خیلی تاثیر داره

نمونه اره ولی تیزهوشان نه

ب قرآن دخترم😂نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه) 

تیزهوشان معدل باید بالا باشه برا ثبت نام ولی تاثیر نداره تو قبولی

والا دقیقی یادم نیست من همینجوری ازمون تیزهوشان دادم چون برای تیزهوشان باید هشتم هم بخونی من نخوندم ولی قبول شدم کلا اون موقع اعجوبه ای بودم الان دم کنکوری خنگ شدم

«تو دنیایی که عشق توش زود دود می‌شه… من ترجیح می‌دم آتیشمو خرجِ رویا کنم نه آدم‌ها.»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمونه اره ولی تیزهوشان نه

من یادمه اصلا هیچ کتابی برای هوش نخریدم و تست هم نزدم ولی سر جلسه یادمه از ۵۰ سوال ۲۵ تا رو جواب دادم که مطمن بودم درستن

«تو دنیایی که عشق توش زود دود می‌شه… من ترجیح می‌دم آتیشمو خرجِ رویا کنم نه آدم‌ها.»

خیلی غیر مستقیم تاثیر داره

راستش تیزهوشان یادم نمیاد من تیزهوشان انسانی و نمونه تجربی قبول شدم کلا تیزهوشان اولویتم نبود چون زده بودم انسانی 

راستش تیزهوشان یادم نمیاد من تیزهوشان انسانی و نمونه تجربی قبول شدم کلا تیزهوشان اولویتم نبود چون زد ...

به خاطر این میگم که وقتی خوب درس بخونی نمره میره بالاتر قبولیتم راحت تره

به خاطر این میگم که وقتی خوب درس بخونی نمره میره بالاتر قبولیتم راحت تره

اره

والا دقیقی یادم نیست من همینجوری ازمون تیزهوشان دادم چون برای تیزهوشان باید هشتم هم بخونی من نخوندم ...

هشتم حذف شده دیکه نمیدن

ب قرآن دخترم😂نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه)