2777
2789
عنوان

کنکوری 406

224 بازدید | 53 پست

بچه ها من الان دهم تجربیم بعد خیلی نگران کنکورم شنیدم که میگن از همین دهم شروع کنم خیلی جلو میوفتم

حالا شما بگید من از الان چیکار کنم که کنکورمو راحت بدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان عادی ولی شاید سال دیگه برم نمونه

خب اگه شهر کوچیک هستی معلماش همون معلمان ولی جو نمونه خیلی خوبه حتماااا بریا 

بشین مثلا زیست رو با سالیانه دهم فرهمندنیا ببین

شیمی رو هم فراهانی دهم ببین

ریاضی هم کرمی ببین 

همه بچه ها مثل خودم سال کنکور اینا رو میبینن ولی چون یادگیریشون کامل نمیشه کنکور رو بد میدن 

تو پایه رو خوب بساز

من که الان موندم پشت چون دهم یازدهم تو جو درس نبودم دوازدهم طول کشید تا بفهمم درس چیه

خب اگه شهر کوچیک هستی معلماش همون معلمان ولی جو نمونه خیلی خوبه حتماااا بریا بشین مثلا زیست رو با سا ...

خیلی کوچیک نیست ولی بازم نمونه بهتره 

از اون جایی میگم چون ۳ سال راهنمایی نمونه بودم واقعا با بقیه مدارس فرق داشت همون جو رقابتیش باعث می‌شد بیشتر درس بخونم ولی الان حوصلم نمی‌کشه درس بخونم

خب اگه شهر کوچیک هستی معلماش همون معلمان ولی جو نمونه خیلی خوبه حتماااا بریا بشین مثلا زیست رو با سا ...

اتفاقا از همین الانم بعصی از این درسا رو باهاشون میرم 

خیلی کوچیک نیست ولی بازم نمونه بهتره از اون جایی میگم چون ۳ سال راهنمایی نمونه بودم واقعا با بقیه مد ...

دقیقا خیلی جو رقابتی مهمه حتما برو ولی سعی کن بخونی که عقب نیوفتی هی نگی میرم یازدهم شروع میکنم درسو 

همین امسال رو هم بخون 

من نمونه میرم و اگه میخوای از امسال بخونی یه نمونه سطح بالا بری قطعا رتبه خیلی خوبی میاری

میدونی اگر پاسال میخوندم قطعا قبول میشدم اما تنبلی کردن نخوندم قبول نشدم وگرنه یکم‌ترازم پایین تر بود