2777
2789
عنوان

کنکوری 406

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 53 پست
اتفاقا از همین الانم بعصی از این درسا رو باهاشون میرم

افرین خیلی خوبه سعی کن خودتو از امسال نکشی برای درصد و نمره 

خیلی تمرکز کن رو یادگیری خوب نه اینکه زودتر بخوای تموم کنی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میدونی اگر پاسال میخوندم قطعا قبول میشدم اما تنبلی کردن نخوندم قبول نشدم وگرنه یکم‌ترازم پایین تر بو ...

من سال نهم بودم فقط برا نهایی خوندم قبول شدم 

اشکال نداره میان پایه میدی فقط خیلی خوب باید بخونی امسالتو

دقیقا خیلی جو رقابتی مهمه حتما برو ولی سعی کن بخونی که عقب نیوفتی هی نگی میرم یازدهم شروع میکنم درسو ...

متاسفانه از وقتی رفتم دهم اولش پرقدرت شروع کردم اما الان یه درسیو یه جلسه نمیخونم میگم جلسه بعد میخونم همش رو هم میشه بیچاره میشم

من سال نهم بودم فقط برا نهایی خوندم قبول شدم اشکال نداره میان پایه میدی فقط خیلی خوب باید بخونی امسا ...

مشکل من این بود برای نهایی هم نخوندم 

شما میدونین برای میان پایه باید چیکار کنم و چیا رو بخونم؟

مشکل من این بود برای نهایی هم نخوندم شما میدونین برای میان پایه باید چیکار کنم و چیا رو بخونم؟

امتحانی که ازت میگیرن در سطح خودمونه یعنی باید خودتو برسونی به نمونه ها من میتونم شیمیو ... کمکت کنم اگر بخوای ولی زیست خیلی نکته ای و ریز باید بشینی بخونی خیلی خیلی نکته ای و دقیق مسائل مختلف استوکیومتری و فیزیک حل کن چن تا کتاب کار بخر حتما به کارت میاد مثل خیلی سبز و... چون تنوع سوالاش بالاست و شاید تو امتحانت چن تا مدل سوالو تو اون کتابا دیده باشی

واقعا هم جلو میوفتی از دهم شروع کنی من پاقعا میکم از الان شروع کن جلو میوفتی

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

امتحانی که ازت میگیرن در سطح خودمونه یعنی باید خودتو برسونی به نمونه ها من میتونم شیمیو ... کمکت کنم ...

ممنونت میشم اگر همونم کمکم کنی 

چون از هیچی خبر ندارم نمیدونم باید چیکار کنم نگرانم کرده

ممنونت میشم اگر همونم کمکم کنی چون از هیچی خبر ندارم نمیدونم باید چیکار کنم نگرانم کرده

ببین معلم شیمی ما میگفت تنها چیزی که مهم نیست سفیدای کتابه باید همه چیو دقیق بخونی که بتونی ازش سوالای مفهومی حل کنی و حتی مسئله ترکیبی

برای فیزیک حتما یه کتاب کار باید داشته باشی چون سوالای مختلف و مدلای مختلف طرح میکنن باز خدا رو شکر ترمودینامیک نداری چون مسائل پیچیده تر میشد برات

برای درس ریاضی کتاب و فرمولاش مرجعت باشه همه سوالا رو مسلط باش به طور کامل چون ممکنه یه سوال ریز یه فرمولی باشه که بتونن روش خیلی مانور بدن مثلثات و فصل ۴ تو امتحان میتونن خیلی گمراهت کنن