2777
2789

مامان بابای من هیچوقت نخوردن

همیشه دست خالی اومدن با اینکه من همیشه ی چیزی میگیرم میرم خونشون

ی بار شیرینی دانمارکی اوردن که بقیشو بردن 

این ماه بار دومه که شوهرم دعوتشون کرد و من نمیخواستم بیان

ولی میخوام به مامانم بگم به بابا بگو ی چیزی بگیره زشته دست خالی بیان خونه ما 

فکر خوبیه؟

میشه دعا کنید خدا بهم فرزند سالم و صالح بده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مامان من وقتی میاد خونه رو بار میکنه میاره

وقتیم میریم خونشون باز هر چی دارن پارو میکنه میده بهمون

همسرم خسیسه چیزی نمی گیره رفتنی

خانواده همسرم با یه جعبه شیرینی میان

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

مامان من وقتی میاد خونه رو بار میکنه میارهوقتیم میریم خونشون باز هر چی دارن پارو میکنه میده بهمونهمس ...

عزیزم

خدا حفظشون کنه

نه نگو بعدشم اگه چیزی میارن لطفشونه، وظیفه ای که ندارن

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

نه اصلابابام پول به مامانم کم میده جمع میکنه

پس خسیس🤕

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
نه نگو بعدشم اگه چیزی میارن لطفشونه، وظیفه ای که ندارن

وقتی میرم خونشون 

مامانم قشنگ میگه از خونت فلان چیزو بیار 

فلان چیزو بیار

منم میبرم 

اونا هم بالاخره یکم باید محبت داشته باشن دیگه

مامان من وقتی میاد خونه رو بار میکنه میارهوقتیم میریم خونشون باز هر چی دارن پارو میکنه میده بهمونهمس ...

من به امضات حسودیم شد

تو چه مدت بهش رسیدی

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51