2777
2789
عنوان

خانوادتون وقتی میان خونتون ی چیزی میارن یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 27 پست
کار من?🤣

اره بابا زشته بگی چیزی بیارین من باشم نمیگم اگ بگی ناراحت میشن دیگه نمیان خونت

واسه دیدن چنتا ستاره ⭐️ ماهت رو از دست نده 🌙آسمون شبهای بی ستاره زیاد داره.......
یکم خسیسهولی وقتی میره خونه مامانش همیشه شیرینی میبره ها یا میوه ای میگیرهمیاد خونه من هیچی نمیاره

بگو اومدین ی شیرینی میوه ای چیزی بیارید جلو هنسرم زشت خودم پولشو میدم ببین‌چی میگگن

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بابا زشته بگی چیزی بیارین من باشم نمیگم اگ بگی ناراحت میشن دیگه نمیان خونت

مامانم ناراحت نمیشه

به بابام میگه ی چیز بگیر ببریم اونجا

اخه خدایی بابام خونه مامانش میره ی شیرینی ی میوه ای 

بالاخره ی چیزی میگیره

فقط میاد خونه دختراش دست خالیه

بالاخره منم دوست دارم ی محبت ببینم ازشون دیگه

میشه دعا کنید خدا بهم فرزند سالم و صالح بده
من به امضات حسودیم شدتو چه مدت بهش رسیدی

رسیده بودم تو 6 ماه

ولی

الان حتی بیشتر از نقطه شروعم هستم :)

تو 2 ماه همش با پرخوری عصبی برگشت

دیگه اراده ندارم کم کنم

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

بگو اومدین ی شیرینی میوه ای چیزی بیارید جلو هنسرم زشت خودم پولشو میدم ببین‌چی میگگن

میگن باشه🫥

چند بار اینکارو کردم

پولشو گرفتن 

میگن باشه🫥چند بار اینکارو کردمپولشو گرفتن

😑😑😑یاعلی

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
مامانم ناراحت نمیشهبه بابام میگه ی چیز بگیر ببریم اونجااخه خدایی بابام خونه مامانش میره ی شیرینی ی م ...

درستش اینه که خودشون شعورشون برسه بخرن بیارن . کاملا درکت میکنم . ادم دوس داره جلو شوهرش سربلند باشه خجالت نکشه .‌

وضع مالیشون خوبه ؟ شاید ندارن

واسه دیدن چنتا ستاره ⭐️ ماهت رو از دست نده 🌙آسمون شبهای بی ستاره زیاد داره.......
درستش اینه که خودشون شعورشون برسه بخرن بیارن . کاملا درکت میکنم . ادم دوس داره جلو شوهرش سربلند باشه ...

معمولیه

بابام بیشتر جمع میکنه

خسیس شده ولی خب اینجوری نیست که ی شیرینی بخرن بهشون فشار بیاد

معمولیهبابام بیشتر جمع میکنهخسیس شده ولی خب اینجوری نیست که ی شیرینی بخرن بهشون فشار بیاد

دوستانه ب مامانت بگو . مامان جلو شوهرم خجالت میکشم کاش وقتی میای خونمون ی چیز کوچولو بخری بیاری  

رسیده بودم تو 6 ماهولیالان حتی بیشتر از نقطه شروعم هستم :)تو 2 ماه همش با پرخوری عصبی برگشتدیگه اراد ...

چرا آخه خواهر؟؟؟؟؟؟؟؟ 

آخه ی

منم مث. شما

4سال پیش، از 72 رسیدم 59

نه تنها همـــــــــــــــــــــــــــش برگشت

بلکه بیشتر هم شدم، 76کیلو شدم

حالا بعد از 4سال دوباره شروع کردم(تو امضام هست) 

میخوای باهم شروع کنیم؟ 

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

چرا آخه خواهر؟؟؟؟؟؟؟؟ آخه یمنم مث. شما4سال پیش، از 72 رسیدم 59نه تنها همـــــــــــــــــــــــــــش ...

پرخوری عصبی دارم 

تیر ماه 59 کیلو بودم

جنگ که شد دو هفته ای باشگاه نرفتم وقتی رفتم دیدم 2 کیلو اضافه شدم

افتادم به پرخوری عصبی

چندماه بد میخوام اقدام کنم به بارداری باید وزنم کم بشه ولی هیچ اراده ای ندارم :|

چند روزه رفتم متخصص تغذیه رژیم گرفتم ولی نمیتونم استارت بزنم

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

پرخوری عصبی دارم تیر ماه 59 کیلو بودمجنگ که شد دو هفته ای باشگاه نرفتم وقتی رفتم دیدم 2 کیلو اضافه ش ...

اگه ایرادی نداره عکس رژیمتو ببینم

خودم هم عکس رژیمی که دکتر تغذیه برام نوشت رو گذاشتم تو تاپیکم

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51