2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوست از جنس مخالف منظورته؟ 

دوست معمولی ان 

خب مثلا برای دانشجوها 

کارمندای خصوصی و...تا خدود زیادی طبیعی 

همکار و همکلاسی و دوست و...

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

دوست از جنس مخالف منظورته؟ دوست معمولی ان خب مثلا برای دانشجوها کارمندای خصوصی و...تا خدود زیادی طبی ...

دوست معمولی؟ 

تا اینجایی که دیدم. صبح تا شب چت میکنن. میرن کافه میرن دور دور و میگن فقط دوستیم همونطور که با جنس موافق خودمون. 

اصلا قابل تحمل نیست کارشون

اگر میخوای تغییر کنی این رو جست و جو کن. ترک گناه و تغیبر عادت /دوره است امیدوارم بهت کمک کنه. صرفا برای موافقت لایکم نکنید چون اعلان های زیاد آزاردهنده است. ممنونم. فقط لایک کنید که میخواید دوباره تاپیک رو نگاه کنم یا خودم خواستم👥 طرفدار حق و عقلانیت💙

خاک بر غیرت از بین رفته مردا.. چه مملکت کثیفی داریم. روز به روز بدتر..

کاری به مملکت نداره . اولا این کثافات از اینستاگرامه دوما جمع نبندین

متاهل و متعهد💍دلیلی نداره جنس مرد درخواست دوستی بده😡

منظور رفیق هست؟

اگر بله که مشکلی نداره 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

اون بی غیرتی.خدایی ایناگفتن داره? خاهشا باگفتنش زشتیش رو عادی نکنید قباحت داره

اینجا نگن... جایی دیگه نگن.. بلاخره این چیرا حقیقت... تو اینستا یه کلیپ دیدم گفت زن و مرده بچه دار نمیشدن.. زن رفته با دوس پسرش خوابیده تا حامله بشه شوهرم هم کاملا در جریان بوده. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
دوست معمولی؟ تا اینجایی که دیدم. صبح تا شب چت میکنن. میرن کافه میرن دور دور و میگن فقط دوستیم همونطو ...

خب من تایید یا رد نکردم 

فقط توضیح دادم 

چون دوست پسر یا دختر معنای رابطه عاطفی و گاهی جنسی میده حرف استارتر جوری بود اینطور به نظر میاد ولی دوستن فارغ از رابطه عاطفی و جنسی 

من نمیگم درسته یا غلط

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

اینجا نگن... جایی دیگه نگن.. بلاخره این چیرا حقیقت... تو اینستا یه کلیپ دیدم گفت زن و مرده بچه دار ن ...

میدونستی اگرکارزشت کسی رو بگی در گناهش شریکی؟ چون بابیانش قبحش میریزه . این روایته . نگو 

متاهل و متعهد💍دلیلی نداره جنس مرد درخواست دوستی بده😡

کاری به مملکت نداره . اولا این کثافات از اینستاگرامه دوما جمع نبندین

اینستاگرامم شامل همون ادماس دیگه. باشه جمع نمیبندیم 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻