چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
اون بی غیرتی.خدایی ایناگفتن داره? خاهشا باگفتنش زشتیش رو عادی نکنید قباحت داره
منظورشون رفیق هست
نه رابطه عاطفی !
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
خرج کنه برای افرادی مثل شما بدون خبر از زندگی درمورد صد تا چیز نظر بدید😂
دوست معمولی؟ تا اینجایی که دیدم. صبح تا شب چت میکنن. میرن کافه میرن دور دور و میگن فقط دوستیم همونطو ...
ارتباط سالم با جنس مخالف اشکالش چیه مثلن چن تا دانشجوان باهم میرن کافه فقط اینجاس زنو مردو جدا میکنن طرف متاهلم هس عروسی میره اقا یه طرف خانم یه طرف جنس مخالف جذام نداره که
ارتباط سالم با جنس مخالف اشکالش چیه مثلن چن تا دانشجوان باهم میرن کافه فقط اینجاس زنو مردو جدا میکنن ...
چون که تک به تک دوستن. چون که وارد فاز احساسی میشن. چون که هر دوست براشون یک سیچویشن شیبپه و امکان برای لاس های آینده. چون باهم ریز ریز درد دل می کنن و اینها برای شخص من قابل تحمل نیست🌺
اگر میخوای تغییر کنی این رو جست و جو کن. ترک گناه و تغیبر عادت /دوره است امیدوارم بهت کمک کنه. صرفا برای موافقت لایکم نکنید چون اعلان های زیاد آزاردهنده است. ممنونم. فقط لایک کنید که میخواید دوباره تاپیک رو نگاه کنم یا خودم خواستم👥 طرفدار حق و عقلانیت💙