2777
2789
عنوان

گوشی خریدم پشیمونم

362 بازدید | 32 پست

آیفون ۱۳ داشتم فروختم ۳۵ گذاشتم روش ۱۴ خریدم الان خیلی پشیمونم چرا واینستادم بیشتر پول جمع کنم لااقل ۱۶ بخرم همش میرم تو سایتها فروش آیفون ۱۶ غصه میخورم الانم چون اینو نو خریدم جعبشو باز کردم خیلی ضررر میکنم بفروشم 

بابا بیخیال...

چرا اینقدر خودتو عذاب میدی...

با این چیزی که داری عشق و حال کن

دیگه هم تو سایتا نره و دنبالشو نگیر.

چند بار مکه میخوای زندگی کنی که به خاطر این چیزای ساده خودتو داری اذیت میکمی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استفاده کن مبارکت باشه چرا خودتو

اذیت میکنی لذت ببر

الان میان بهت میگن چرا طلا نخریدی 😆😆😆😆

دنیا دو روزه عزیزم 

با هر چی الان هست خوش باش 

بعدا مدل بالاتر میخری‌

شده دیگه رها کن 

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻

تازه ایفون 16 و 17 به هم قیمت هاشون شبیه هستش بعد قابلیت ایفون 17 خیلی بهتر شده دوربین سلفی و اصلی به اندازه 17 پرو شده دقیقا همون دوربین صفحه نمایش 17 پرو الا روی 17 هم هست در صورتی که تو نصل های قدیمی همچین چیزی نبوده بخاطر همین ارزش 17 معمولی حتی از 17 پرو هم بیشتره بعد حافظه پایه 17 شده 256

تو رو خدا تاپیک آخرمو گزارش بزن 🙏🙏😭

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

یکسال استفاده کن دوباره عوض میکنی دیگه غصه خوردن فایده نداره

به نظرت میتونم دوباره عوضش کنم حست چی میگه الان اون روز که من خریدم ۱۰۵ بود الان شده ۱۱۶ 

غصه نخور ماشالله داشتی که خریدی

حساب کن گوشی شوهرم یه سامسونگ قدیمی داغونه که هیچی نمیشه نصب کرد فقط جواب تلفن و اس ام اس میده. باطریش باد کرده دور تا دورش چسب نواری زده

بعد همهاینترنت بازی‌اش با گوشی منه

در واقع گوشی من مال جفتمون هست چون یکسره دست شوهرمه اسمش مال منه

به من فکر کن کمتر غصه بخور

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

[QUOTE=403096324]منم آیفون سیزده دارم ولی به همین قانعم به نظرم تو این وضعیت تورم هر چی جمع کردی برو طلا بخر[/QUOTE

۷۵ اینو خریدم با قاب وگلس الان حدود ۱۵ تومانی دوباره جمع کردم 

من ۸ سال اس تری داشتم...الانم ۵ ساله سامسونگ a 31  دارم..به نظرم خوبم هست...

حالا شما دوست داری ایفون داشته باشی مبارکت باشه...ولی دیگه نه در این حد که روح و روانت رو اذیت کنی بابت یه مدل بالاتر و پایین تر...کهنه شد یه بهترشو می خری

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
غصه نخور ماشالله داشتی که خریدیحساب کن گوشی شوهرم یه سامسونگ قدیمی داغونه که هیچی نمیشه نصب کرد فقط ...

شوهر منم همینطور یه یه گوشی سامسونگ داشتم سه سال پیش میخواستم بزارم دیوار بفروشم آیفون بخرم گفت بده به من من پولش میدم تازه دو ماه بود خریده بودم هنوز دستشع من دوبار تاحالا گوشیم عوض کردم