2777
2789
عنوان

گوشی خریدم پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 32 پست
شوهر منم همینطور یه یه گوشی سامسونگ داشتم سه سال پیش میخواستم بزارم دیوار بفروشم آیفون بخرم گفت بده ...

خودت شاغلی حتما

نمیگم افراط نکن 

خوبه

واسه خودت خرج کن، حال کن

اما درگیرش نباش که غصه گوشی بخوری

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
من ۸ سال اس تری داشتم...الانم ۵ ساله سامسونگ a 31 دارم..به نظرم خوبم هست...حالا شما دوست داری ایفون ...

آره راست میگی دست خودم نیست احساس میکنم عقده دارم چون بچگی سختی داشتم از نظر مالی الان به برادرم نگاه میکنم احساس میکنم اونم همینطوره مثلاً خونه کادو پدرزنش بوده به زنش دوتا گوشی آخرین مدل آیفون و سامسونگ میخره ماشین ده میلیاردی خریده فقط بکنه تو چشم این و اون که بگم من همون بچه فقیره ام 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره راست میگی دست خودم نیست احساس میکنم عقده دارم چون بچگی سختی داشتم از نظر مالی الان به برادرم نگا ...

ماشالله 

خدا بیشتر بده بهش

شغلش چیه؟

خودت شاغلی حتمانمیگم افراط نکن خوبهواسه خودت خرج کن، حال کناما درگیرش نباش که غصه گوشی بخوری

نه شاغل کار ثابت نیستم کار پاره وقت میکنم ولی درامدمو فقط خرج گوشی و لباس و بچه هام میکنم 

ماشالله خدا بیشتر بده بهششغلش چیه؟

پزشکه ما بچگی خیلی سختی داشتیم بابامون کارگر بود حتی لباس دست دوم بقیه رو مادرمون تنمون میکرد آرزوی یه کیف مدرسه نو داشتیم 

نه شاغل کار ثابت نیستم کار پاره وقت میکنم ولی درامدمو فقط خرج گوشی و لباس و بچه هام میکنم

آهان 

خوبه پس 

احسنت

منم سالها مدرس کانون زبان بودم

هر چی درآمد داشتم شوهرم ازم گرفت

دو ساله دیگه لج کردم نمیرم

بیگاری میکردم اون بگیره ازم زور هم بگه

جسارتا میشه بگی کارت چیه؟ پول لازمم خراب

پزشکه ما بچگی خیلی سختی داشتیم بابامون کارگر بود حتی لباس دست دوم بقیه رو مادرمون تنمون میکرد آرزوی ...

خداروشکککککککر موفق شدین

چقدر خوشحال شدم😍

خودت چی خوندی؟

آهان خوبه پس احسنتمنم سالها مدرس کانون زبان بودمهر چی درآمد داشتم شوهرم ازم گرفتدو ساله دیگه لج کردم ...

من شیمی و فیزیک تدریس میکنم تو خونه یکی از برادرم دفتر مهندسی داره مثلاً کارهای دفتر اون رو بعضی وقتها انجام میدم ثابت نه ولی به نسبت مثلاً هر کاری دو تومان به تومان بهم دستمزد میده

خداروشکککککککر موفق شدینچقدر خوشحال شدم😍خودت چی خوندی؟

ما چهارتاییم دو تا برادرم پزشکن یکیشون مهندس منم فوق لیسانس فیزیک گرفتم اما جایی شاغل نشدم به خاطر شرایط دوتا بچه هام 

آهان خوبه پس احسنتمنم سالها مدرس کانون زبان بودمهر چی درآمد داشتم شوهرم ازم گرفتدو ساله دیگه لج کردم ...

من کارتم کلا سکرته مثلاً الان ۱۵ دارم میگم من ۵ دارم به شوهرم 

ما چهارتاییم دو تا برادرم پزشکن یکیشون مهندس منم فوق لیسانس فیزیک گرفتم اما جایی شاغل نشدم به خاطر ش ...

خداروشکر مایه افتخار مادرتون شدین👏👏👏

بچه هات دو قلو هستن؟ موقع تدریس مزاحم نمیشن؟

راستی شاگرد از کجا پیدا میکنی؟

خصوصی ساعتی چند؟

ببخشید زیاد میپرسم چند وقته کار نمیکنم پول تو دستم نیست احساس عدم امنیت میکنم

من کارتم کلا سکرته مثلاً الان ۱۵ دارم میگم من ۵ دارم به شوهرم

شوهرت آدم خوبیه آمارت رو نداره

شوهر من آمار داره تا پولامو بگیره

گوشیمم که یکسره دستشه

ببخشیدا 

ولی چطوری انقدر این چیزا براتون اهمیت داره؟

حالا مثلا آیفون 14 و آیفون 16 

در نهایت همشون نیازت رو برطرف میکنن 

حتی گوشی های ساده تر هم همینطورن 

ببخشید اینطوری میگم

ولی واقعیتش من فکر میکنم شما و امثالتون بیشتر از اینکه نیاز و علاقه ی خودتون براتون مهم باشه دنبال پز دادن و چشم و هم چشمی هستید و دلیل هم دارم براش