2777
2789
عنوان

هیچکس مارو آدم حساب نکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 24 پست

حالا من از خدامه نزدیک فامیل نباشم 

از دور نگاه می کنم میخندم می رقصم عکس می گیرم و تمام 

ول کنا یکی دیگه عروسی گرفته 

بعد حیف نیست چشای قشنگت اشکی کنه

ایشالا عروسی خودتون 

بهش فکر نکن

گاهی یا میزبان حواسش نیست یا شعور نداره 

بی خیال عزیزم 🫂

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا من از خدامه نزدیک فامیل نباشم از دور نگاه می کنم میخندم می رقصم عکس می گیرم و تمام ول کنا یکی د ...

قربونت عزیزم مرسی از دلگرمیت راست میگی چرا منه بی مغز بخاطر اونا خودمو اذیت کردم مرسی ازت عزیزم

خواهرم که کلا نمیرقصه منم تنها بودم اونا هی میرقصیدن حس میکردم همه دارم نگام میکنن میگن چقدر بی کسن

نه بابا از این فکرا نکن 

انقدر من عروسیها تنها نشستم 

این افکار رو ندارم اصلا 

دیگران هم هر نظر یا فکری دارن برا خودشونه 

اصلا برات مهم نباشه نظر بقیه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

عزیزم . ناراحت نباش . اعصابت رو خورد نکن. کینه یعنی انتقام گرفتن از خود به خاطر رفتار زشت دیگرانه. میدونم سخته ولی تو داری خودت رو آزار میدی. 

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

ممنون ازت قشنگم دلگرم شدم

♥️🌹😘

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

قربونت عزیزم مرسی از دلگرمیت راست میگی چرا منه بی مغز بخاطر اونا خودمو اذیت کردم مرسی ازت عزیزم

خدا رحمت کنه مادرتو فکر کن عمه هات مردن من کلا فکر میکنم عمه هام خاله هام داییام و عموهام مردن من پدرم واقعا فوت شده اینا تو مراسماشون به ما نمیگن منم پیش خودم میگم اینام مردن