رفته بودیم دیروز عروسی عروس هم دختر عممه عمم اینا خوب بودن اما منو
خواهرمم رفتیم همه فامیل جمع شده بودن بجز ما انقدر پیش بقیه خورد شدیم سر یه میز نشستیم تنهایی ما کسی رو نمیشناختیم هیچکس پیش ما نمیشست چون دور بودیم از عروس اینا یه زن عمومم اومد نشست بعدش اونم رفت پیش اونا حتی نگفت شمام بیاین بریم تنها نمونین اونام همشون سه تا میز بودین میرقصیدن و اینا ما تنها بودیم گریم گریم گرفت یهو وسط تالار
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
خواهرم که کلا نمیرقصه منم تنها بودم اونا هی میرقصیدن حس میکردم همه دارم نگام میکنن میگن چقدر بی کسن
نه بابا از این فکرا نکن
انقدر من عروسیها تنها نشستم
این افکار رو ندارم اصلا
دیگران هم هر نظر یا فکری دارن برا خودشونه
اصلا برات مهم نباشه نظر بقیه
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1
قربونت عزیزم مرسی از دلگرمیت راست میگی چرا منه بی مغز بخاطر اونا خودمو اذیت کردم مرسی ازت عزیزم
خدا رحمت کنه مادرتو فکر کن عمه هات مردن من کلا فکر میکنم عمه هام خاله هام داییام و عموهام مردن من پدرم واقعا فوت شده اینا تو مراسماشون به ما نمیگن منم پیش خودم میگم اینام مردن