2777
2789
عنوان

هیچکس مارو آدم حساب نکرد

294 بازدید | 24 پست

رفته بودیم دیروز عروسی عروس هم دختر عممه عمم اینا خوب بودن اما منو  

خواهرمم رفتیم همه فامیل جمع شده بودن بجز ما انقدر پیش بقیه خورد شدیم سر یه میز نشستیم تنهایی ما کسی رو نمیشناختیم هیچکس پیش ما نمیشست چون دور بودیم از عروس اینا یه زن عمومم اومد نشست بعدش اونم رفت پیش اونا حتی نگفت شمام بیاین بریم تنها نمونین اونام همشون سه تا میز بودین میرقصیدن و اینا ما تنها بودیم گریم گریم گرفت یهو وسط تالار 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا باید پیش بقیه بشینید !

عروسی کلا سه چهار ساعته 

لذت میبردید 

با هم دوتایی میرقصیدید 

عکس مینداختید 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

خوب چرا دور نشستین شما هم میرفتین سر میز خونوادتون

سلام احوال پرسی کردم ولی دیگه نگفتن بیا اینجا و فلان منم گفتم بریم بشینیم جای دیگه ولی بعدش دیدم همه رو اونجا صدا میزنن از فامیلامون بیا بشین پیشمون هرچیم بود ما تنها بودیم باید میگفتن اومدم خونه به تنهاییم فقط زار زار گریه کردم 

چرا باید پیش بقیه بشینید !عروسی کلا سه چهار ساعته لذت میبردید با هم دوتایی میرقصیدید عکس مینداختید

خواهرم که کلا نمیرقصه منم تنها بودم اونا هی میرقصیدن حس میکردم همه دارم نگام میکنن میگن چقدر بی کسن 

سلام احوال پرسی کردم ولی دیگه نگفتن بیا اینجا و فلان منم گفتم بریم بشینیم جای دیگه ولی بعدش دیدم همه ...

وقتی مادرت نرفته مراسم تو و خواهرت هم نباید میرفتین. معلومه با شما خوب نیستن 

عرض سلام و  مرام محبوبه خانم جان