2777
2789
عنوان

گوشی خریدم فهمیدم دزدی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 1423 بازدید | 111 پست
یه روزه همش دستمه مدت زیادی نیس

عزیزم تو رفتی با شماره ی خودت تو سامانه زدی .سرچ میکنم شماره ی خودت در میاد .بری دروغ بگی دروغت در میاد .برو راستشو بگو .آنرا که حساب پاک است از مصاحبه چه باک است 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تو رفتی با شماره ی خودت تو سامانه زدی .سرچ میکنم شماره ی خودت در میاد .بری دروغ بگی دروغت در م ...

یعنی چی با شماره خودم تو سامانه زدم؟ منظورتون استعلامه دزدیه

یعنی چی با شماره خودم تو سامانه زدم؟ منظورتون استعلامه دزدیه

بعله ..اینها با حرف تو باور نمیکنم که از تو خیابون پیدا کردی .میرم بالا و پایین می‌کنن 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

چراانقد مقاومت میکنی🫤خب ببر تحویل کلانتری بده بگو پیدا کردم تموم شدو رفت

الان پشتیبانی همتا زنگ زدم گفتم ببرم کلانتری یا تو سابت شما ثبت کنم پیدا کردم گف همینجا ثبت کن پیدا شده صاحب گوشی پیدا شد باهات تماس میگیره

بعله ..اینها با حرف تو باور نمیکنم که از تو خیابون پیدا کردی .میرم بالا و پایین می‌کنن

اخه تو سایت همتا قسمتی هس به اسمه پیدا شده ها کسی گوشی پیدا کرده باشه اونجا میتونه ثبت کنه اونجا ثبت کردم صاحب گوشی پیدا شد خودش زنگ میزنه