همه چی. و خراب کردی من هم که از دنیا بی خبر دارم میگم اینکارو بکن اون کارو بکن بعدش میبینم ،،،،،،،
خب این شد حرف حساب آبجی جان ، من هم منظور و هدفم گرفتن پول نیست ما هدفمون اینکه این گوشی فقط به دست خود اون طرفی که بهت فروخته برسه که اگه خداینکرده چیزی شد تو بگی من نخریدم امانی برده بودم هم استعلام بگیرم هم ببینم سالمه یا نه بعدشم دیدم اسپیکرش خرابه بردم پسشون دادم حالا گوشی مشکل داشته یا چی من نمیدونم من فقط منصرف شدم از خریدن این گوشی . پول هم امانت گذاشته بودم پیششون که اگه مشکلی نداشت معامله انجام بشه، حالا شاید بگی اصلا چرا بدیم به اونا اصلا میندازم دور میشکونمش میره ؟ نه اینجوری باز مشکل میشه باید تکلیف گوشی مشخص بشه باز باید گوشی پیدا بشه اما وقتی به خودشون بدی دردسر کمتر هست، ببین تموم هدف مااینکه پای تو بطور کامل از این قضیه بیرون کشیده بشه متوجه شدی؟ وگرنه میدونم خداینکرده چیزی هم بشه شما اونارو معرفی میکنی. شماره خط هاشون رو بازگو میکنی مامورهاذخودشون میرن دنبالشون و باقی ماجرا، اما تو هم باید باشی تا تکلیف روشن بشه من بخاطر این تاکید میکنم که به خودش بدی ، دیگه سه راه بیشتر نداری یا گوشی رو برگردونی به خودشون و از اتهام مالخری نجات پیدا بکنی، دوم اینکه گوشی رو ببری کلانتری حالا خودت یا پدر مادر برادر بگی جریان اینطوری هست وسرمن ک ل ا ه گذاشتن و دروغ به من گفتن اینم شماره تلفن فروشنده و شماره کارتش سوم هم که هیچ کاری نکنی و صبر کنی تا ببینی چی پیش میاد .