2777
2789
عنوان

گوشی خریدم فهمیدم دزدی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 1425 بازدید | 111 پست
خوب چرا عزیزم شما گوشی پیدا کنی چیکار میکنی چزا میگی بگم پیدا کردم به نفعم نیس

تو گوشی خریدی .پیدا نکردی که .نقطه زنی می‌کنن .آخرین مراحل رو گوشیو بررسی میکنن .میفهمم خودت خریدی ‌دس چرا دروغ بگی که خودتم بیفتی تو دردسر 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

خب متوجه شدم آبجی جان حالا یه سوال دیگه هم دارم بی زحمت جواب بده ببینیم چیکار باید بکنی از شر این گو ...

از خود طرف گرفتم دو سه تا شماره ازش دارم با یه شماره کارت ولی ادرس خونشو نمیدونم جلو یه خونه وایساده بود من با ماشین رفتم  گرفتم ازش بعدا فهمیدم اونجا خونش نبوده فقط خواسته رد گم کنی کنه که فک کنم اونجا خونشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از خود طرف گرفتم دو سه تا شماره ازش دارم با یه شماره کارت ولی ادرس خونشو نمیدونم جلو یه خونه وایساده ...

خب خوبه ، بهش زنگ بزن بگو گوشی ایراد  اسپیکر داره هزینه درست کردن ندارم گوشی رو پس بدم پول منو بده ، خالا یه مقدار هم کم کرد عیب نداره تا پونصد تومن هم کم کرد عیب نداره فقط حواست باشه اگه قبول کردن اول پولو میگیری بعدش گوشی رو تحویل میدی ؟ دقت کن تا زمانی که پول به حسابت نیومده گوشی بهشون نمیدی  فقط موجودی  پولت نشون داد که پول به حسابت اونده گوشی رو بهش میدی وگرنه اصلا  گوشی بهش نمیدی ، بعدشم بهیج عنوان نگو رفتم تعمیراتی گفتن گوشی دزدی هست اصلا بهشون نگو فقط بگو گوشی ایراد اسپیکر داره نمیخوام.بازم تاکید میکنم حتی گفت گوشی رو بده ببینم ایرادش چی هست اصلا بهش نمیدی  گوشی رو هم ازت میگیره میبره تنها هم نرو همون اطراف خونت بگو بیاد . شماره خطشو با شما ه عابر بانکشو گم نکنی یه جا نگه دار، 

[QUOTE=403096657]خوب یه روزه همش دستمه کی پیدا کرد همون لحظه میبره کلانتری که من دومیش باشم[/QUOTE

آدمی که درستکار باشه و عاقل باشه چیزی پیدا کنه همون لحظه میبره کلانتری تحویل میده بعدشم پیدا کردن تا خریدن فرق داره، اون مبلغی که از کارتت کم شده مشخص میکنه کوشی خریدی

خب خوبه ، بهش زنگ بزن بگو گوشی ایراد اسپیکر داره هزینه درست کردن ندارم گوشی رو پس بدم پول منو بده ، ...

اتفاقا شب زنگ زدم گفتم گوشیی مشکل داره یه مقدار از پولو کم کن گوشی رو پس بگیر گف من گوسی و سالم تحویل دادم خاموش کر بعد چن ساعت دیدم دوباره روشنه نمیتونم پیداش کنم گفتم گوشی دزدیه طرف برگشته میگه با کارتن دادم چه دزدیه بعد دیگه خاموش کرده الان میخوام به پشتیانی همتا زنگ بزنم بگم گوشی پیدا کردم چیکار کنم

[QUOTE=403096657]خوب یه روزه همش دستمه کی پیدا کرد همون لحظه میبره کلانتری که من دومیش باشم[/QUOTEآد ...

تو بگو یه درصد اصلا پیدا نمیشه همچین کسی که پیدا کنه بخواد پس بده من فقط میخام از شر گوشی راحت شم

تو بگو یه درصد اصلا پیدا نمیشه همچین کسی که پیدا کنه بخواد پس بده من فقط میخام از شر گوشی راحت شم

آفرین  با این حرفت متوجه شدم دختر عاقلی هستی، وگرنه دیگه نمیتونستم بیشتر از این راهنمایی کنم و خودمو ناراحت کنم  باور کن میدونی الان چندتا از این کاربرهای عزیز که تاپیکت رو دارن میخونن ناراحت هستن و نکران تو. من جمله خودم،  الان جواب ندادی که به اونا زنگ میزنی یا نه؟ به همونی که گوشی ازش خریدی؟  اگه زنگ میزنی بهشون و قدیدی قبول کردن یک و نیم بهت پول بدن گوشی رو ببر تعمیراتی بهش بگو من به اینا اعتماد ندارم  پول منو هرجوری هست از اینا بگیر گوشی رو بهشون برگردون یعنی کار تونیست که بخواهی پول ازشون بگیری اونا دزد هفت خط هستن  همین گوشی رو قبل از اینکه پولتو بدن ازت میگیرن  و فرار میکنن

آفرین با این حرفت متوجه شدم دختر عاقلی هستی، وگرنه دیگه نمیتونستم بیشتر از این راهنمایی کنم و خودمو ...

من اصلا قید ۲ تومنو میزنم چون میدونم بخوام برم شکایت کنم خیلی بیشتر از اینا باید خرج‌کنم یارو گوشیش خاموش کرده از شب که بهش گفتم دزدیه

من اصلا قید ۲ تومنو میزنم چون میدونم بخوام برم شکایت کنم خیلی بیشتر از اینا باید خرج‌کنم یارو گوشیش ...

از همون لحظه که تو تعمیراتی فهمیدم دزدیه همش بهش زنگ میزدم جواب نمیداد یه لحظه جواب داد گفتم گوشی مسکل دارع درصدی ازش کم‌کن پولو پس بده گف گوشی سالم دادم خاموش کرد بعد جن ساعت زنگ زدن مدام بالاخره روشن کرد دیدم نمیتونم بهش دسترسی داشته باشم گفتم گوشی دزدیع استعلام کردم داد و بیداد کرد من با کارتن دادم خاموش کرد باز

من اصلا قید ۲ تومنو میزنم چون میدونم بخوام برم شکایت کنم خیلی بیشتر از اینا باید خرج‌کنم یارو گوشیش ...

همه چی. و خراب کردی من هم که از دنیا  بی خبر  دارم میگم اینکارو بکن اون کارو بکن بعدش میبینم  ،،،،،،،

خب این شد حرف حساب آبجی جان ، من هم  منظور و هدفم گرفتن پول نیست  ما هدفمون اینکه این گوشی فقط به دست خود اون طرفی که بهت فروخته برسه که اگه خداینکرده چیزی شد تو بگی من نخریدم امانی برده بودم هم استعلام بگیرم هم ببینم سالمه یا نه بعدشم دیدم اسپیکرش خرابه بردم پسشون دادم   حالا گوشی مشکل داشته یا چی من نمیدونم من فقط منصرف شدم از خریدن این گوشی . پول هم امانت گذاشته بودم پیششون که اگه مشکلی نداشت معامله انجام بشه، حالا شاید بگی اصلا چرا بدیم به اونا اصلا میندازم دور میشکونمش میره ؟ نه اینجوری باز مشکل میشه باید تکلیف گوشی  مشخص بشه باز باید گوشی پیدا بشه اما وقتی به خودشون بدی دردسر کمتر هست، ببین تموم هدف مااینکه پای تو بطور کامل از این قضیه بیرون کشیده بشه متوجه شدی؟ وگرنه میدونم خداینکرده چیزی هم بشه شما اونارو معرفی میکنی. شماره خط هاشون رو  بازگو میکنی مامورهاذخودشون میرن دنبالشون و باقی ماجرا،  اما تو هم باید باشی تا تکلیف روشن بشه  من بخاطر این تاکید میکنم که به خودش بدی ، دیگه سه راه بیشتر نداری یا گوشی رو برگردونی به خودشون و از اتهام مالخری نجات پیدا بکنی، دوم اینکه گوشی رو ببری کلانتری حالا خودت یا پدر مادر برادر  بگی جریان اینطوری هست وسرمن ک  ل ا ه گذاشتن و دروغ به من گفتن اینم شماره تلفن فروشنده و شماره کارتش سوم هم که هیچ کاری نکنی و صبر کنی تا ببینی چی پیش میاد . 

همه چی. و خراب کردی من هم که از دنیا بی خبر دارم میگم اینکارو بکن اون کارو بکن بعدش میبینم ،،،،،، ...

الان پشتیبانی همتا جایی که استعلام دزدی و مفقودی میشه زنگ زدم گفتم گوشی پیدا کردم فقط برا اینکه سریال گوشیرو بدونم سیم‌کارت انداختم توش گف عب نداره تو قسمت پیدا شده ها مسخصات پر کن صاخب گوشی پیدا کردیم خودش باهات تماس میگیره