2777
2789
عنوان

گوشی خریدم فهمیدم دزدی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 1463 بازدید | 111 پست
اره تا اسپیکر مشکل نداشت همین جوری بیخبر از دزدی استفاده میکردم نه گوشی سامسونگه پول انچنانی ندادم ۲ ...

متوجه نشدم  شما که گفتی یه روزه خریدم باز الان میگی   بیخبر ازش استفاده میکردم ؟ خلاصه چه یه روز جه یه ساعت  مشخصات گوشی توسط سیم کارت شما مشخص شده  یعنی الان برای مخابرات مشخص شده این گوشی دست شما هست 

والا دیگه ننیدونم چند روز طول بکشه مخابرات به ادراهه آگاهی  بگه این گوشی دست صاحب فلان سیم کارت هست  پس نمیشه با قاطعیت گفت پیگیری نکردن یا طرف شکایت نکرده ،  اومدم بگم معلوم نیست شکایت کرده یا نه پیدم  تعمیراتی گفته دوسال پیش گوشی ثبت سرقتی شده؟  راستی مطمين هستی تعمیراتی راست گفته گوشی ثبت سرقتی شده ؟ یعنی صاحب کوشی همون دوسال پیش شکایت کرده اینو مطمئن هستی؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متوجه نشدم شما که گفتی یه روزه خریدم باز الان میگی بیخبر ازش استفاده میکردم ؟ خلاصه چه یه روز جه ...

منظورم اینه نمیبردم تعمیراتی نمیفهمیدم دزدیه استفاده میکردم...من کلا یه روزه خریدم همون روز اول فهمیدم اسپیکر مشکل داره

میخوام تحویل بدم ولی میترسم بدون کارتن گرفتم خودم تو دردسر بیوفتم از کسی که خریدم فقط شماره تلفن و ش ...

یه توصیه موقع خرید طلا یا گوشی دست دو حتما کارت ملی طرف رو با کارت بانکی تطبیق بده بعد پول بزن

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

میبره کلانتری ولی سیمکارت خودش رو توش نمیندازه

میگم خواسم شماره سریالشو بدونم و تو همتا ثبت پیدا شدن بزنم با شمارم که صاحبش بدونه و تماس بگیره اونم گفتم بیارم کلانتری

میگم خواسم شماره سریالشو بدونم و تو همتا ثبت پیدا شدن بزنم با شمارم که صاحبش بدونه و تماس بگیره اونم ...

کلانتری قبول نمیکنه میگه گوشی رو میاوردی ما اینکارو میکردیم من پلیس تو فامیلام هست یه چیزی میدونم که بهت میگم

استاتر باید زود تحویل کلانتری بدی تا بدونن شما هم قربانی بودی شوهر منم گوشیش رو دزدیدن بعد ۳سال پیدا شد سیم کارت انداختن توش متوجه شدن و پیگیری کردن 

خواهش میکنم برای خونه دار شدنمون صلوات بفرستین لایک کنید منم برای حاجتتون دعا میکنم

کلانتری قبول نمیکنه میگه گوشی رو میاوردی ما اینکارو میکردیم من پلیس تو فامیلام هست یه چیزی میدونم که ...

خوب تو خوده سایت همتا گزینه پیدا کردن گوشی هم هس میتونی اونجا ثبت کنی پیدا کردی تا نصفه رفتم بفدش گفتم ببرم کلانتری الانم هپینجوری مونده نمیدونم تو سایت ثبت کنم یا ببرم کلانتری

ببرم کلانتری بگم پیدا کردم به نظرتون همونجا تموم میشه...

واقعیت رو بگو عزیزم به نفعته .بری بگی پیدا کردم برات بد تموم میشه.برو بگو عجله داشتم بدون کارتن خریدم .رفتم همتا اما اعلام دزدی کرده بودن و اومدم اطلاع بدم بهتون ..نزار آدمهایی ساده ای مثل تو پولشون به باد بره ..در ضمن تو که سابقه نداری پس ترس دلیلی ندارد که دروغ بگی

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

استاتر باید زود تحویل کلانتری بدی تا بدونن شما هم قربانی بودی شوهر منم گوشیش رو دزدیدن بعد ۳سال پیدا ...

عزیزم ببرم کلانتری تا بیام کلی توضبح بدم خودم قربانیم گوشی دزدی فروخته و فلان پای خودم گیره به نظرتون ببرم کلاتتری بگم گوشی پیدا کردم تموم میشه یا باز دردسر داره

واقعیت رو بگو عزیزم به نفعته .بری بگی پیدا کردم برات بد تموم میشه.برو بگو عجله داشتم بدون کارتن خرید ...

خوب چرا عزیزم شما گوشی پیدا کنی چیکار میکنی چزا میگی بگم پیدا کردم به نفعم نیس

عزیزم ببرم کلانتری تا بیام کلی توضبح بدم خودم قربانیم گوشی دزدی فروخته و فلان پای خودم گیره به نظرتو ...

نه راستشوبگو فقط بگو نصف پولشو دادم گفته کارتن رو میارم نصف دیگه رو حساب کنیم 

خواهش میکنم برای خونه دار شدنمون صلوات بفرستین لایک کنید منم برای حاجتتون دعا میکنم

حرف حق زدی منم میخواستم بهشون بگم حرفت کاملا منطقی و قانونی بود

مرسی ممنون آبجی جان، باور کن رد شده بودم از تاپیکش  دوباره برگشتم گفتم بزار راهنمایش کنم این گوشی خیلی دردسر های بزرگتری  داره، الانم که متوجه شدم سیم کارت داخلش انداخته ؟ دیگه مغزم یاری نمیکنه چه تصمیمی بگم بگیره سیم کارت خراب کرده کارو که داخل گوشی انداخته، اگه نمینداخت  میشد شماره سریال گوشی تعمیراتی پاک کنه از کوشی بعدش استفاده کنه که بازم به دردسرش نمی ارزه ، الان به نظر شما چجوری متوجش کنم که بی خیال استفاده از این کوشی بشه دومیلیون پول داده  پولش به جهنم  برا خودش دردسر داره درست میکنه  این متوجه نیستش که خیلی براش کرونتر تموم میشه  کلانتری و دادگاه و آکاهیی و زندان و غیره میگه به این راحتیها  ولش میکنن؟ من نظرم اینکه گوشی رو ببره بده به همون شخصی که ازش خریده بگه  گوشی ایراد تعمیراتی داره  نمیتونم ازش استفاده کنم یه مقدار از پولم کم کن باقیشو بده مثلا یک و نیم بگیره  خودشو بکشه کنار . چیزی هم شد بگه نخریدم یه روز امانی بردم ببینم سالم هست یا نه یا استعلام بگیرم ، یا هم اینکه گوشی رو ببره کلانتری تحویل بده  اونجا با این کارش میفهمن که این بنده خدا کاره ای نیست و سارق کسی دیگست، 

منظورم اینه نمیبردم تعمیراتی نمیفهمیدم دزدیه استفاده میکردم...من کلا یه روزه خریدم همون روز اول فهمی ...

خب متوجه شدم آبجی جان حالا یه سوال دیگه هم دارم بی زحمت جواب بده ببینیم چیکار باید بکنی از شر این گوشی راحت بشی،  از اونی که این گوشی رو خریدی میشناسیش ؟ میدونی کحا هست ؟ اینو دقیق جواب بده