2777
2789
عنوان

گوشی خریدم فهمیدم دزدی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 1474 بازدید | 111 پست
یه روزه خریدم اسپیکرش مشکل داشت بردم تعمیراتی اونجا فهمیدم دزدی بوده تعمیراتی گف ۲ سال مفقودی ثبت شد ...

بازم خدا پدر تعمیراتی رو بیامرزه،  راستی چجوری فهمید سرقتی هست؟ سریال گوشی رو  اس میکنن جواب میاد؟ 

چقدر پول دادی بابت گوشی؟ ا ساده هست  یا لمسی؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیخام بترسونمت ولی نمیگی شاید با اون گوشی چیزای دیگم دزدیده باشن یا حتی آدم کشته باشن ؟

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

بازم خدا پدر تعمیراتی رو بیامرزه، راستی چجوری فهمید سرقتی هست؟ سریال گوشی رو اس میکنن جواب میاد؟ چ ...

اره تا اسپیکر مشکل نداشت همین جوری بیخبر از دزدی استفاده میکردم نه گوشی سامسونگه پول انچنانی ندادم ۲ تومن دادم خدا لعنتش کنه یه روزه کلی استرس کشیدم

تو سامانه همتا دیدم ۲ ساله مفقودی و دزدی ثبت شده با اینکه خودم پول دادم ولی اصلا دلم راضی نیس استفاد ...

ببر کلانتری و اعلام کن .تو گیر نمی‌افتی اونی که بهت فروخته گیر می‌افته .گوشی بدون کارتن همین دردسرا رو هم داره 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

وقتی سیمکارت انداختی دیگه متوجه میشن .

الان تو سایت همتا خوندم که باید دزدی رو تمدید کنی چن وقت یه بار پولی هم مبلغش باید بدن یعنی بعد ۲ سال ممکنه هتوز تمدید کنه برا پیدا شدن

ببر کلانتری و اعلام کن .تو گیر نمی‌افتی اونی که بهت فروخته گیر می‌افته .گوشی بدون کارتن همین دردسرا ...

ببرم کلانتری بگم پیدا کردم به نظرتون همونجا تموم میشه...

چرا گوشی بدون کارتن خریدی؟!!!

عزیزم شما برو دیوار درصد زیادی بدون کارتنه تازه طرف کلی قسم خورد تو اثاث کشی گم کردم من اگه میدونسم میشه استعلام کرد همونجا استعلام میکردم متاسفانه بعد یه روز تو تعمیراتی فهمیدم دزدیه 

عزیزم شما برو دیوار درصد زیادی بدون کارتنه تازه طرف کلی قسم خورد تو اثاث کشی گم کردم من اگه میدونسم ...

عزیزم اصلا تو دیوار صد درصد گوشی  ها بدون کارتن باشه،چه ربطی داره؟!!بچه دوساله هم میدونه گوشی بدون کارتن احتمال ۹۰درصد دزدیه!

عزیزم اصلا تو دیوار صد درصد گوشی ها بدون کارتن باشه،چه ربطی داره؟!!بچه دوساله هم میدونه گوشی بدون ک ...

من خودم الان گوشی خودم کارتنش گم شده پس دزدیه! رفتم طرفو دیدم به ظاهرش نمیخورد خلاصه نمیگم اشتباه کردم چون خودم ادم درستیم نباید بقیه رو مثه خودم میدونسم