بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو سامانه همتا دیدم ۲ ساله مفقودی و دزدی ثبت شده با اینکه خودم پول دادم ولی اصلا دلم راضی نیس استفاد ...
ببر کلانتری و اعلام کن .تو گیر نمیافتی اونی که بهت فروخته گیر میافته .گوشی بدون کارتن همین دردسرا رو هم داره
من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو
عزیزم شما برو دیوار درصد زیادی بدون کارتنه تازه طرف کلی قسم خورد تو اثاث کشی گم کردم من اگه میدونسم میشه استعلام کرد همونجا استعلام میکردم متاسفانه بعد یه روز تو تعمیراتی فهمیدم دزدیه
عزیزم اصلا تو دیوار صد درصد گوشی ها بدون کارتن باشه،چه ربطی داره؟!!بچه دوساله هم میدونه گوشی بدون ک ...
من خودم الان گوشی خودم کارتنش گم شده پس دزدیه! رفتم طرفو دیدم به ظاهرش نمیخورد خلاصه نمیگم اشتباه کردم چون خودم ادم درستیم نباید بقیه رو مثه خودم میدونسم