2777
2789
عنوان

گوشی خریدم فهمیدم دزدی بوده

1474 بازدید | 111 پست

الان میخوام تو سامانه همتا ثبت کنم تا به دست صاحب گوشی برسه ولی میترسم خودم تو دردسر بیوفتم به نظرتون چیکار کنم گوشی رو گرون نخریدم بدون کارتن بود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزن 

فوقش اومد 

بگو من خریدم اینم فاکتور و ...پولت رو بگیر ازش

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

بزن فوقش اومد بگو من خریدم اینم فاکتور و ...پولت رو بگیر ازش

از کسی که خریدم معلوم نیس که مشخصاتش واقعی بوده باشه چون گوشی دزدی فروخته تهش میترسم خودم گرفتار شم به کسی که گوشی رو ازش گرفتم همش زنگ میزنم یا ورنمیداره یا خاموش میکنه

این که مدرک داشته باشی که خریدی ، از نظر قانون اعتبار ندارد. مالخر هم که مال مسروقه میخره مدرک داره. خرید گوشی تلفن همراه بدون کارتون ، جرمه. خرید اموال مسروقه. شما باید تحویل کلانتری بدی گوشی رو 

این که مدرک داشته باشی که خریدی ، از نظر قانون اعتبار ندارد. مالخر هم که مال مسروقه میخره مدرک داره. ...

میخوام تحویل بدم ولی میترسم بدون کارتن گرفتم خودم تو دردسر بیوفتم از کسی که خریدم فقط شماره تلفن و شماره کارت ازش دارم که اونم از وقتی فهمیدم دزدی بوده زنگ میزنم جواب نمیده یه باز ورداش بدتر اون شاکی بود من با کارتن دادم بهت بعدشم گوشی رو خاموش کرده

منم چند سال پیش ی گوشی خریدم دزدی بوده بخدا روحمونم خبر نداشت حتی کارتن هم داده بودن بهم ولی کارتن معلوم نبود مال گوشی کی بوده اخرش بعد ۲ سال اینا یکی زنگ زد برا گوشی ولی نامه نفر قبلو تحویل دادگاه دادیم دیگه پیگیر نفر قبلی شدن

مگه نخریدی

خزیدم ولی دزدی بوده بدون کارتن ارزون گرفتم کلی قسم خورد کارتنش تو اسباب کشی گم شده الان فقط شماره تلفن و شماره کارت از طرف دارم که اونم خاموش کرده با خودم میگم وقتی گوشی دزدی فروخته پس مشخصاتش ماله خودش نیس گوشی رو بخوام تحویل بدم خودم دردسر میوفتم