2777
2789
عنوان

گوشی خریدم فهمیدم دزدی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 1480 بازدید | 111 پست
منم چند سال پیش ی گوشی خریدم دزدی بوده بخدا روحمونم خبر نداشت حتی کارتن هم داده بودن بهم ولی کارتن م ...

ای بابا منم حوصله همین کارارو ندارم میدونم بخوام صاحبشو پیدا کنم خودم تو دردسر میوفتم گوشی خاموش کردم نمیتونم استفاده کنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خطریه مراقب باش

خوب چیکار کنم گوشی خاموش کردم استفاده نپیکنم از یه طرفم میگم من که نمیخوام استفاده کنم حداقل بزسه دست صاحبش ولی میترسم اش نخورده و دهنه سوخته بشم و دردسر بیوقتم

ای بابا منم حوصله همین کارارو ندارم میدونم بخوام صاحبشو پیدا کنم خودم تو دردسر میوفتم گوشی خاموش کرد ...

کلاهبردار زیاد شده من حتی کارتن دادن چک نکردم ببیمم با گوشی یکیه یا نه بعد دوسال پیگیر شده بودن اونموقع فهمیدم اصلا کارتن مال او گوشی نیست

خوب چیکار کنم گوشی خاموش کردم استفاده نپیکنم از یه طرفم میگم من که نمیخوام استفاده کنم حداقل بزسه دس ...

از برنامه دیوار خریدی ؟ اگه آگهی رو داشته باشی مدرک هست که تو از کسی خریدی 

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 
بندازش تو سطل زباله و خلاصالبته در منطقه ای دور از منزل

اخه میدونی چیه تو سامانه دزدی ثبت شده سیمکارتمو انداختم توش نمیفهمن روشن شده بوده با این شماره؟؟خودشم دزدیه اصلا دلم نیس استفاده کنم ولی سیم کارتمو انداخته بودم توش مبترسم چون ثبت دزدی شده من گرفتار شم کلا نمیدونم چیکار کنم خدا لعنتشون کنه هر چی دزده 

از برنامه دیوار خریدی ؟ اگه آگهی رو داشته باشی مدرک هست که تو از کسی خریدی

اره از دیوار خریدم همش نیم ساعت اینا اگهی تو دیوار مونده چون بلافاصله رفتم گرفتم اگهی رو ورداشت چه جوری به اون اگهی پاک شده دسترسی پیدا کنم

به فتا گزارش بدید

مورد بوده مال دزدی استفاده نمیدونست دستگیرش کرده بودن ، بزور اثبات کرد

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

اره شماره تلفن و شماره کارت از طرف دارم ولی میترسم مشخصات ماله خودش نبوده باشه تهش من گرفتار شم

باشه نترس 

تو مالخر نیستی که پلیس هم خر نی میفهمه مالباخته ای 

به نظر من 

برو کلانتری محل 

قشنگ بگو اینطور شده جلو جلو برو ثبت شکایت هم کن 

که گوشی خریدی اینجور شده حتی الکی شده یه برگه از پیشخوان قضایی بگیر ثبت شکایت کن حتی ادامه ندادی 

طرف پیداش شد از تو شکایت نکنه تو بشی مالباخته 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

اره از دیوار خریدم همش نیم ساعت اینا اگهی تو دیوار مونده چون بلافاصله رفتم گرفتم اگهی رو ورداشت چه ج ...

به پشتیبانی دیوار نمیشه پیام بدی ؟

بعد اگه پیام داده باشی چت دیوار پیام ها تا مدت مشخصی میمونه و قابل پیگیریه

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 
تو سامانه همتا دیدم ۲ ساله مفقودی و دزدی ثبت شده با اینکه خودم پول دادم ولی اصلا دلم راضی نیس استفاد ...

نگو پول دادم خودتو گول نزن ،وقتی بدون کارتن بوده و ارزونتر از قیمت واقعی خریدی ، یعنی میدونستی دزدیه چرا خریدی؟؟

اره از دیوار خریدم همش نیم ساعت اینا اگهی تو دیوار مونده چون بلافاصله رفتم گرفتم اگهی رو ورداشت چه ج ...

تو نیاز نیست پلیس بازی در بیاری

اونا بلدن از طریق ای پی بفهمم کجاست

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

میتونی پیگیر پوات بشیولی درد سره کلابنداز کنار

اره از همه نظر دردسره...الان سیم کارتو تو گوشی انداختم چون دزدی بوده گیر نکنم یه وقت تو سامانه دزدی ثبت شده