2777
2789
عنوان

امشب بعد سالها

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین من توی سوختن لامپ و اینا چیز خاصی نمی تونم بگم. به هر حال بعضی ها انرژی منفیشون بالاست. حتما صدقه بده و چهار قل بخون 

اما یه چیز منو نگران کرد. اینکه خانمی که اینقدر آزارت داده یهو بی دلیل اومده خونه ات و به ادعای خودش به خاطر حرف فالگیر اومده. تو که واقعا قصدش رو نمی دونی چی بوده‌ . پس اگه برات خوراکی آورده لطفا نخورش‌ . و اگه هدیه ای داده اصلا ازش استفاده نکن و بنداز  دور و توی خونه ات نگه ندار‌ 

شاید اون هنوز کینه اش رو رها نکرده و الانم با برنامه اومده.  

پس بیرون دیدی سلام و علیک بکن ولی دیگه بهش نزدیک نشو و اجازه نده خونه ات بیاد

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ذکر ماشاء الله لا حول ولا قوت الا بالله رو بخون و فوت کن به خونه اسپند هم دود کن

اون تسبیح هم رد کن بره 

ولی از تاپیکت چه انرژی مثبتی گرفتم....من با قهر خیلی مخالفم

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

ببین من توی سوختن لامپ و اینا چیز خاصی نمی تونم بگم. به هر حال بعضی ها انرژی منفیشون بالاست. حتما صد ...

برام گل مصنوعی و تسبیح آورده 

حتما از این به بعد میاد شک ندارم 

شوهرم خیلی ازم سرد شده بود بابت قهرم با این خانوم اما امشب وقتی رفت شوهرم اومد سرمو بوسید عجیب خوشحال بود و میگفت آخر هفته بریم بیرون و ... 

در صورتی که قبلش سر شام حتی نگاهمم نمیکرد