2777
2789
عنوان

دلم گرفته

174 بازدید | 28 پست

بچه ها   امشب  خیلی  دلم  گرفته  , از دست  شوهرم   خیلیی  بد اخلاق   هر  وقت  میاد  تو خونه اخماش   تو  همه   , دیر  میاد   بعد  سرش  تو  گوشی  و  تلویزیون بعدا  هم  میخوابه   , اصلا  نه  حرفی   نه  محبتی   وضع  مالیمون  هم  بد نیست  , ولی   تا   پول   دست  من  ببینه   تا   نگیره  خیالش راحت  نمیشه   ولی   همش   دوست  داره   سکوت  کنه  قهر  من  اصلا  طاقت  قهر و ندارم   ولی   هر چی  بهش  محبت  هم  میکنم   , بازم  بد اخلاق  منم  خوب  باهاش  همش  جر و بحث دارم  ,  امشب  بهش  پیامک دادم  نون  بگیر   ,  داد  وبیداد  که  خودت  میری   همه  جا  بیرون  نمیتونی   نون  بگیری  من  باید  بگیرم   , تو چه کار میکنی  تو خونه از صب  تا شب  اخی   بگید  من  چکار  کنم   ,  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه مگه به این سادگی هاست  حرف پاشیده شدن یه زندگیه حرف سختی های بعد طلاقه

آره ولی بهتر از اینه که یک عمر با سختی زندگی کنی

گر خداوند من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.....
آره ولی بهتر از اینه که یک عمر با سختی زندگی کنی

اره مگه چه قدر اذم عمر میکنه

ولی اول شاید بتونیم بسازیمش اگه نشد خرابش کنیم 

Daisypath Anniversary tickers همسرم دوست دارم .... میدانم دوستم داری .... دوست داشتنی های ما تا ابد ادامه دارد.

طلاق نه  , ,  اخه   بعد  از  پانزده  سال   , حالا  که  این  زندگی  رو   ساختم   بعدش  کجا  برم  پشتوانه  مالی  درستی  ندارم   , نه  خانواده  درستی  

اينا كه بداخلاقن اون اوايل اشنايى و اينا چطورين اون موقع ها خوبن يا همينن كه هستن؟

من ۲ سال با شوهرم دوست بودن چند ماه نامزد اصلا بداخلاقی نمیکرد به محض عقد شروع شد 😞☺️☺️😞

Daisypath Anniversary tickers همسرم دوست دارم .... میدانم دوستم داری .... دوست داشتنی های ما تا ابد ادامه دارد.